Læs dagbog

In the summertime ⛱ 🌞

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 26. juli 2020 20:21

Her er stille omkring os. Alle er rejst på ferie. Nogen er i Sverige andre i Frakkrig og et par sejler rundt i deres båd. Jeg er ikke typen, der rejser på ferie. Jeg har ferie hele året.

Så jeg kan lufte mine hjemmelavede 100 watts højtalere. Dog spiller jeg ikke højt. De er bygget på B&O i sin tid og har en mega fed bas. Det er ikke så tit jeg bruger dem. Det er broderen der har bygget dem.

Jeg elsker min frihed. Står op når jeg vil, sidder på havnen og sludrer med dem, jeg kender, tager i haven og læser bøger. Jeg har tjent til samfundet og betalt min skat i masser af år. Nu høster jeg frugten.

Jeg har stukket lidt til vennen. Han sover jo på en sofa, der ikke kan trækkes ud til dobbeltseng. Så han ligger enormt dårligt. Jeg fatter ikke, hvorfor han ikke bare tager i Ikea og ser på ny seng. Han har hele tiden noget med ryggen i denne tid. Det startede med at sengerammen ikke har de nye standardmål som en madras på 90 cm. Den er på 85 cm. Det er han så gået meget lang tid med at slå sig til tåls med, for sengerammen skal jo udskiftes/erstattes af fx en boxmadras. Egentlig kan jeg jo være ligeglad med om han sover på en smal sofa og får en dårlig søvn.

Til aften fik vi nyopgravede kartofler med frikadeller.