Læs dagbog

Jeg ramte bunden

En side i dagbogen "Livet uden facaden"
Skrevet af HopefulSoul 30. september 2014 20:48

Nu har jeg ikke været her på et par dage, måske endda nogle uger. Jeg har haft det SÅ skidt, grunden jeg skar for meget ned i min medicin, uden tilladelse. Så nu er jeg øget med 50mg, så er stadig skåret ned med 150mg, og jeg er igen stabil. Jeg blev så syg at jeg intet kunne, gik ikke ud, gik ikke i skole, begyndte at forlade mit hjem, mine veninder for at begå selvmord. Jeg ramte seriøst bunden. Jeg faldt… Heldigvis var der nogen der greb mig. Lige nu holder jeg fri fra skole fordi jeg skal flytte, og der skal ikke så meget til før jeg bliver stresset, så jeg tager den med ro og min skole er indforstået med det.
Min YNGLINGS vejleder er holdt op, puha. En rørende afsked. Hun sagde jeg var en fantastisk pige, at jeg var begavet og stærkt, og at jeg nok skulle få mine drømme opfyldt. Hun sagde også at hun har været taknemlig over at kende mig, at jeg giver folk en masse og lærer folk en masse.
Jeg kommer til at savne hende enormt meget.

Jeg følte et svigt, at min hjemmevejleder svigtede mig fordi hun ikke var der for mig, hun fyldte ikke mit behov ud. Jeg overvejede at skifte, men vi har talt sammen om det, som voksne mennesker, og der er blevet lagt en plan som vi alle kan stå ved uden at føle noget svigt og vrede.

I morgen skal jeg flytte hjemmefra og jeg glæder mig SÅ meget. Det bliver så fedt og så spændende.
Torsdag skal jeg i skole og til behandling, og fredag i skole og til lægen for at få vaccine også kommer mine nye møbler, juhu!