Læs dagbog

Ja, måske

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 2. juni 2019 08:26


Dagene går … og hvad får jeg ud af livet, tænker jeg nogle gange. Hvad vil jeg have ud af livet? Er det nok, det jeg oplever nu? Eller kan og tør jeg mere? Jeg ved det ærlig talt ikke. Jeg har jo værestedet og min motion, og så er der små oplevelser ind imellem. Men måske skal jeg øve mig på at turde noget mere. Ja, måske.

Jeg så jo Pigekoret, og hvis det ikke var for transporten osv., så kunne det godt være flere oplevelser a la det. Men jeg kunne måske finde flere ting i min egen by.

I fredags var jeg til et arrangement i byen med værestedet, og det var meget hyggeligt. Mere af sådan noget ville være rart. Jeg har det jo godt nok med at tage derud og sidde og snakke, men ind imellem må der jo også godt ske lidt.

På torsdag skal jeg ud at spise med min mor, fordi jeg gav hende det i Mors Dags gave. Det er også fint. Ja, så er der det sædvanlige med spisningen og vægten, men ellers er det rart, at der sker lidt.

I denne uge har jeg kun været i fitnesscenteret to gange!! Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket, bortset fra ved sygdom. Jeg plejer at være der 4-5 gange om ugen. Men ja, der har været nogle ting, der har gjort, at jeg ikke er kommet af sted. Arrangementer og dovenskab, ha. Og gæt hvad, det har ikke gjort en skid ved min vægt. Jeg vejer det samme, som jeg plejer. Så det er jo okay at droppe det ind imellem. Det skal jeg virkelig huske.

Nogle gange er jeg bange for helt at stoppe med at komme i fitnesscenteret, hvis jeg dropper det nogle dage, men det tror jeg nu ikke kommer til at ske. Og hvad så hvis? Gør det noget? Bare jeg træner på en eller anden måde, er det vel okay. Men det er selvfølgelig sundt med styrketræning, og det ville jeg ikke få så meget, hvis jeg stoppede. Men drosle lidt ned kunne jeg godt.

Men jeg må indrømme, at det også er svært for mig af en anden grund. Folk siger, at jeg er så flittig med at træne derhenne, og hvad så, hvis jeg ikke kommer der så meget mere. Vil de så stadig synes, jeg er flittig (= god nok), eller er jeg så bare doven?

Ja, ellers sker der ikke så meget. Jeg kæmper mig gennem dagene. Tager på værestedet, træner, laver lidt i haven, bruger hørebøffer ved støj. Det samme, det samme.

Ja, måske er det okay. Jeg har bare en følelse af, at livet passerer forbi mig, og at jeg bare står ved siden af og kigger på i stedet for at engagere mig. Jeg venter nærmest bare på, at det er forbi. Det er jo forfærdeligt at sige, men hvis jeg faldt død om lige om lidt, ville det ikke genere mig. Jeg glæder mig, til det er overstået. Men mens jeg er her, skulle jeg måske få lidt mere ud af det?

Tak for hilsener.

Ingeborg, tak for din hilsen og for beskrivelsen af København. Det er nok noget andet at bo der, når man er vant til det, eller hvis man godt kan lide byens puls. Jeg foretrækker roligere omgivelser, men det er godt, at der er noget for enhver smag. Det lyder som om, du er glad for at bo, hvor du gør, og det er jo dejligt.

Juce, tak for din hilsen. Jeg er ked af, livet er så svært for dig for tiden, ven. Jeg håber, det vil løse sig på en eller anden måde snart. Jeg håber også, at mentor snart vil blive i stand til at kommunikere igen. Det er svært for dig, når hun ikke er der, og du virker til at have mere brug for hende nu. Hold ud, ikke. Det bliver bedre! Jeg holder også af dig.

Kirae, tak for din hilsen. Det lyder til, at det er en blandet oplevelse at være indlagt, men jeg håber da også, det er godt for dig, så du kan få det bedre. Pas på dig selv!

Mælken, hvis du læser med, er du okay? Det er et stykke tid siden, du har skrevet. Jeg håber, det går bedre med skole og sår.Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN.
Tak fordi du spørger til mig . Ja jeg har ikke været meget online har simpelthen ingen kræfter for tiden .. tror jeg kæmper lidt med en depression oven på alt det ræs med operationen . Ja jeg tænker meget på dig søde ven tro mig det er ikke fordi jeg har forladt dig he he ...
Mit sår vil ikke hele .. ej jeg er bare træt af det . Men det bliver mindre og jeg plejer det og smører det og skifter plaster og det har bare taget alle mine kræfter desværre.

Jeg tænkte på dig da jeg så du skulle til København og høre musik. Du skrev noget med at skulle ringe efter en taxa jeg har bare et godt råd man kan downloade en app hvor man kan bestille taxa på nettet og de kommer efter 5 minutter . Det var bare en ide så slipper du nemlig for at ringe efter en taxa . Vi brugte den selv meget da jeg hele tiden skulle på hospitalet .

Åh ja det lyder *vildt* at du kun har været i fitnesscenteret to gange på en uge . Du er jo ikke doven slet ikke men ja det ved jeg godt du selv føler men måske kunne det give dig motivation til at skære ned på motionen og passe på dig selv søde ven . Ja håber det giver mening jeg er vist lidt træt ha ha .

Men igen tak fordi du spørger til mig og nu skal jeg på skolen på Fredag og snakke eksamen .
Men pas nu godt på dig selv søde ven og jeg sender dig alle de bedste tanker .
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 2. juni 2019 16:09