Læs dagbog

Dumme tanker

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 4. september 2019 06:47


Der sker nogle ting i mit liv for tiden, som jeg ikke vil fortælle om i detaljer, men som gør mig rigtig ked af det. Jeg føler mig forkert og besværlig og som et dårligt menneske, der træffer de forkerte valg. Ja, der er meget i det, men det er nok hovedessensen.

Jeg får igen tanker om ikke at ville være her mere, og jeg begynder igen at planlægge min egen død. Hvordan kan jeg gøre det bedst muligt, hvordan kan jeg skåne mine efterladte mest, hvordan sørger jeg for at blive fundet hurtigst muligt osv.

Nej, det er ikke akut, og jeg gør ikke noget, for jeg tør jo ikke, når det kommer til stykket. Men havde jeg en rigtig god metode, så ved jeg ikke.

Så får jeg også den her lidt syge tanke, ”jamen, hvis jeg dør nu, så kan jeg ikke nå at tabe mig mere”. Ja, det er noget af det, der holder mig i live.

Så der er stadig meget fokus på vægten, men det er som om, den modarbejder mig for tiden. Selv på de dage, hvor jeg virkelig passer på, sker der ikke noget. Men så er der også dage ind imellem, hvor jeg bare ikke kan styre det, og så tager jeg selvfølgelig på, og så er det jo forfra. Det er op ad bakke.

I mandags spiste jeg igen ikke slik, men 3 små måltider og så lidt mandler og rosiner efter aftensmaden. Men så skulle jeg være længere oppe, fordi jeg ville se ”Kender du typen”, og så nåede jeg selvfølgelig at blive sulten igen, så det endte med, at jeg spiste TO stykker rugbrød med ost og nutella. Så meget for ikke at spise slik, så røg der bare nutella ind i stedet! Jeg var virkelig sulten, som i virkelig, men jeg kunne have nøjedes med et stykke med ost, ikke.

Jeg har været nede at veje 54 komma noget, men nu er jeg igen lige under 56 kg. Mit BMI er på 19,3. Det er fuldstændig normalt, men jeg er ikke tilfreds. Vil jeg være undervægtig? Ja, åbenbart. For mit mål er 52 kg, og så ville jeg faktisk være undervægtig.

Dumme, dumme tanker.

Men det er min måde at overleve på lige for tiden. Ikke rigtig konstruktivt, men sådan er det altså.

Tak for hilsener.

Mælken, ja jeg håber også, jeg får det bedre med min hæl. Jeg vil jo gerne kunne gå normalt igen. Jeg går mere i kondisko, og det hjælper åbenbart lidt.
Jeg kan ikke huske, om ”Vild med dans” starter i denne uge eller i næste måske, men ja, det skal jeg bestemt se. :) Ja, så sker der da lidt godt igen.
Jeg håber også, du får det bedre nu med din sygemelding. Ja, det er svært med stress og støj, det er ikke en god kombination. Jeg håber også det bedste for dig.
Tak for din hilsen og pas på dig selv, ikke.

Kirae, tak for din hilsen. Ja, jeg prøver mig lidt frem mht hælen, så jeg håber, det går fremad.Kommentarer fra andre brugere

Åh kære JHN trist men tror du ikke det er depressionen der driller kh kirae

Skrevet af kirae2002, 4. september 2019 08:42