Læs dagbog

Læge

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 9. maj 2022 18:45

Jeg var ved min læge i dag for at få svar på prøverne. Alt så fint ud. Jeg kan tåle medicinen. Mit blodtryk er meget lavt, men når jeg ikke har de store problemer, er det okay. Hun var lidt bekymret for min vægt. Vi snakkede også kort om støj. Hun spurgte til mit netværk, som jo er ret sparsomt, og hun tilbød en ekstra samtale om et halvt år. Det tog jeg gerne imod. Hun er rar. Tager sig tid, selvom hun er forsinket. God snak.

Jeg skrev (selvfølgelig) til min mor, at jeg var ked af, jeg ikke grinede af edderkop-historien, men at jeg jo var bange for dem. Så undskyldte hun mange gange, og det havde hun ikke tænkt på. Men det var jo ikke meningen, at hun skulle undskylde, så nu har jeg stadig dårlig samvittighed. Tja.

Ette, min mor har masser af mennesker omkring sig og deler gerne alt med alle. Så jeg føler ikke, jeg er den eneste, hun kan læsse af på. Du har ret, det er et alt for stort ansvar, når man er barn. Ja, og også som voksen. Jeg forstår godt, at du har brug for afstand til din mor. Nej, jeg måtte ikke være vred som barn, og det kan jeg stadig mærke. Vrede er farlig. Ja, det er svært, men godt at vi stadig kan arbejde med det. Jeg har det også ligesom dig med at blive ved med at være flov over det og det, som er sket for år tilbage. Ja, det er da tosset, men forståeligt. Klap til hunden fra mig. :)