Læs dagbog

Dårlig

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 9. juni 2019 09:05


Jeg var ikke i fitnesscenteret i går, men jeg gik 12 km og trænede 40 minutter herhjemme. På en af gåturene var jeg til et arrangement i byen.

Jeg fik også vasket 3 maskiner, skiftet sengetøj, slået græs, ryddet op, gjort badeværelse rent, støvsuget hobbyrummet og bestilt noget på nettet.

Jeg kan godt lide de der små opgaver. Opvask, vasketøj, oprydning osv. Rengøring er jeg ikke så vild med dog.

Mens jeg børstede tænder ved 18-tiden, blev jeg dårlig. Jeg blev svimmel og rystede over det hele. Gad vide, hvad det er. Blodsukkeret? Ja, jeg burde få det undersøgt. Men nu har jeg da foreløbig fået taget blodprøver.

Ja, ellers sker der ikke så meget. Jeg prøver at være positiv, men det er svært ind imellem, når de negative tanker bare overtager. Jeg skal lade være med at tænke så meget over meningen med det hele.

Jeg er glad, når jeg når aften, og jeg kan gå i seng. Men er det en måde at leve på? ”Så gik der heldigvis endnu en dag”. Jeg skulle jo gerne leve, sådan virkelig leve. Ja, men det er de sædvanlige tilbagevendende tanker.

I dag skal der ikke ske så meget. Motion. :)

Tak for hilsener.

Kirae, tak for hilsen. Jeg håber, du har det godt.

Ingeborg, tak for hilsen. Ja, du må se, hvordan det går. Det skal jo helst gå i begge retninger, så alle parter har noget ud af det.Kommentarer fra andre brugere

Vensen det er ikke nemt, men tror at fordi du bruger så meget tid på alt muligt fysisk, så kan det ske, du ikke får salt og vand nok? Og jeg bliver sgi bekymret for om din krop er i en stress tilstand? Få taget en snak igen med lægen, vi er nået en alder hvor besøg hos en heksedoktor er ikke er godt nok:) så selvom du har været hele møllen igennem, ville det varme mit hjerte hvis du lige fik det ekstra chek ok:) Jeg har være væk længe, men har haft smerter, så ja det har været sure sokker, måske jeg skulle fodre dem med sukker?:)

Håber du har det bedre her til aften, lyt til din krop, den har brug for diiiig:) kærlige knusssss

Juze ----->--@

Skrevet af juce, 12. juni 2019 20:31