Læs dagbog

Hvad er det

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 12. maj 2022 18:56

Jeg kan mærke, at jeg er trist og stresset for tiden. Sådan nedtrykt og anspændt. Jeg tænker over, hvad det er, der gør det og kommer frem til, at jeg på den ene side næsten ikke kan vente med, at underboerne flytter, og på den anden er SÅ bekymret for hvem der flytter ind. Ja, det påvirker mig virkelig meget. Også alt for meget. Jeg kan jo hverken gøre fra eller til. Jeg er også spændt på, om jeg selv kommer til at flytte, og om jeg vil fortryde, hvis jeg gør.

Jeg læser stadig Michael Katz Krefeldt, og de er altså gode, hans bøger. Jeg har læst en serie og er nu ved en miniserie på to bøger. Jeg kan ikke huske titlen på den første, men nummer to hedder "Sort sne falder", og den er jeg halvvejs igennem. Den er på 600 sider! Den handler om politik, og selvom jeg er SÅ dårlig til det, så er den spændende alligevel. Det er utraditionelle krimier, og ja, de er gode. Jeg er glad for, at jeg for nogle år siden fik overskud til at læse igen.

Ette, ja det er ikke altid, at man har kemi med en behandler, men så er det jo i hvert fald prøvet. Jeg elsker at rydde op, ha. Struktur, du ved. :) Jeg forstår godt det, du skrev med den aftale, du måtte aflyse, og at I ikke har talt om det siden. Jeg tænker, at nogle gange er det måske også okay ikke at tage det op igen, for I er jo nok lige gode venner for det alligevel. Jeg kan også blive irriteret på C, men siger det ikke altid. Jeg tænker, at din ven holder af dig lige meget hvad. Det er dejligt, at du har nogle gode oplevelser, som du værdsætter. :)