Læs dagbog

Tak

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 13. maj 2022 18:58

Tak for kommentarer!

Åsa, ja du har ret mht min udlejer. Han ønsker ordentlige lejere. Men de kan jo også larme, og jeg ER virkelig meget sensitiv. Jeg tror, du er meget mere rummelig end mig. Dejligt at de ikke larmer om aftenen hos jer. Jeg ville også have haft svært med larmen om dagen. :) Det lyder spændende med de bøger, du læser. Jeg kan også lide biografier. Jeg forsøgte mig med Annette Heick, men der var for mange navne og detaljer, kunne ikke rumme det, og det var et 14 dages lån. :) Spændende med din store familie. :)

Ette, ja jeg håber også det bedste, tak. Hvor er det vildt at tænke tilbage på, hvor dårligt du har haft det, og hvor langt du er nået. Jeg har det på samme måde, og det er med en megen stor taknemmelighed, jeg tænker på det. JA, hvor er det vigtigt, hvordan man udtrykker sig! Det har jeg også snakket med behandlere om. Jeg siger positive sætninger hver dag. :)

Kirsebær, ja du har så ret, det kan jo også blive nogle gode lejere. Jeg vil prøve at tænke positivt. Hvor jeg dog forstår dig mht din mor. Og (for mig i hvert fald) så er det bare også sådan, at det, ens mor siger, nogle gange kan såre mere, end hvis det var en anden. Jeg ved ikke hvorfor. Min mor kan også gøre mig vanvittig.

Tak skal I have. Jeg ville ønske, jeg kunne skrive meget mere, men lidt ad gangen, ikke. Mange gode tanker til jer!