Læs dagbog

Egentlig

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 15. maj 2022 18:51

Egentlig har det været en okay dag. Ikke det store vilde, hverken godt eller skidt. Neutralt. Det er fint.

Jeg droppede Loop og gik nogle ture i stedet. 14 km i alt. Gik bl.a. ved vandet, det var dejligt. Sad på altanen, selvom solen ikke skinnede så meget. Fik læst mere Krefeldt. Steppede, cyklede på kondicyklen. Hørte ikke naboerne så meget. Forsøgte at beslutte at det heller ikke skulle fylde i dag, men det har jeg forsøgt før uden held. Ja, bare en okay dag.

Min "mad" i dag: Ingen morgenmad. Mazarintærte med creme fraishe til frokost. 20 stk slik om eftermiddagen. 2 boller til aften. Ondt i maven, hvorfor mon. :/ Jeg ønsker at give min krop ordentlig næring, men jeg kan ikke "finde ud af det". Hvorfor har jeg brug for at dele det her? Jeg ved det ikke. Jeg er nok bare lidt ked af det. Men det er jo mit valg - mit ansvar at gøre noget ved det. Jeg elsker det søde. Bruger det som beroligelse. Ikke trøst. Bryder mig ikke om ordet trøstespisning i forhold til mig selv. Men beroligelse. Ja. Sådan har det været, siden jeg var 16. Svært at lave om på.

Ette, hvor har du dog ret i det med at kunne glædes på andres vegne. Og det med din indlæggelse - jeg forstår, at du ikke skrev for at få ros, men jeg synes også gerne, du må tage imod, for det ER dejligt at være kommet så langt, og det er jo også din fortjeneste.