Læs dagbog

Clairvoyant

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 16. maj 2022 18:56

Jeg har fået svar fra clairvoyanten. Umiddelbart kan jeg ikke bruge det til noget. Hun skriver ikke noget, hvor jeg tænker, at de svar har hun fået "udefra". Det er mere sådan nogle svar, man ville få af en terapeut. Hun mener ikke, at jeg skal flytte til boligforeningen, men ser et hjem "i udkanten af byen". Ja, jeg ved ikke. Det kan jo skyldes, at jeg skriver, at jeg har det svært med naboer. Nå, men nu har jeg prøvet. Og jeg overvejer stadig boligforeningen.

Ette, jo jeg kan godt lide musik, men jeg hører det ikke hjemme for tiden. Jeg ved ikke hvorfor. Musik er godt. Jeg kan ikke lide radio pga. reklamerne, og jeg får ikke hørt CD'er lige nu. Jeg kan godt lide Katie Melua. Og så hører jeg pop. Og stille meditationsmusik. Når jeg hører noget, altså. :) I dag hørte jeg "Signorita" i Loop og blev mindet om zumba med M. Jeg mærkede et savn så stort. Senere i dag mødte jeg M. :) Det lyder træls med P, men godt du kunne få hende beroliget. Ja, nogle ting må man bare acceptere, men det kan være svært, når de føles uretfærdige.

Kirsebær, har du overvejet at snakke med andre end din mor om dine tanker? Det virker til, at hendes svar giver dig lidt stress. Det behøver jo ikke være lægen, men måske en veninde, en præst eller lignende? Måske har du brug for at få tankerne ud et andet sted?