Læs dagbog

Enten-eller

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 19. juni 2017 08:31


Jeg endte med at gå 12 km i går. Nogle af dem løb jeg. Det var lidt ligesom i lørdags. Gå tur, bade, gå tur igen, sidde i haven, gå/løbe, bade igen. Det var fint. Jeg fik også steppet, sjippet og lavet hjemmeøvelser. Ja, ikke så meget nyt der.

Det var en okay dag. Ikke helt så fin som i lørdags, men jeg ved ikke hvorfor. Der skete jo stort set det samme, og det var dejligt vejr osv. Men sådan er det nok bare nogle dage. Jeg var ikke ked af det, jeg var bare ikke ligeså glad.

Mens jeg sad i haven, nød jeg meget solen, men jeg fik også den der velkendte tanke om, at nu taber jeg mig nok, fordi jeg sveder. Jeg var dog fornuftig og fik drukket en hel del. Jeg kunne slet ikke lade være.

Men jeg skulle hilse og sige, at det ikke er en god idé at spise en masse, drikke tons af cola og så sjippe ... ja, jeg siger det bare. Haha.

Ja, ikke så meget mere at sige om den dag. Allerede kl. 20.15 tog jeg ørepropper i, fordi jeg ikke kunne klare at høre underboerne hele tiden. Så fik jeg også skrevet lidt på bogen, fordi jeg bedre kunne koncentrere mig, så det var fint.

I dag skal der også ske det sædvanlige. Fitnesscenteret og gåture. Og så tager jeg på værestedet. M var usikker på, om hun havde fri, så jeg ved ikke, om der er løbegruppe. Det må jeg se. Ellers går jeg måske en ekstra tur selv.

Jeg skal følge madplanen i dag. Det kan jeg godt. Vægten er på 59,9 kg, så det er nøjagtig det samme som sidste mandag. En hel uge med overspisning har ikke gjort noget ved vægten, så det er jo positivt, når det nu skal være.

Men jeg tror, at vægten var en grund til, at dagen i går ikke var ligeså god som i lørdags, for jeg kunne jo se i løbet ad dagen, at jeg ikke ville have tabt mig til i dag, og jeg tænkte, at når jeg gik meget, sad i solen og spiste stort set det samme som lørdag, hvorfor tabte jeg mig så ikke igen? Men der kan jo spille så meget ind. Jeg drak fx nok mere. Jeg skal lære at give slip på den vægt, men jeg ved ikke hvordan.

Jeg hurtiglæste en bog om spisning, og der stod noget om, at når man overspiste, kunne det være for at undgå at tage ansvar for sit liv, for når man spiste, kunne man ikke mærke, og så kunne man ikke mærke, hvad man gerne ville med sit liv, og så kunne man heller ikke tage ansvar. Det lyder meget rigtigt, for jeg har også altid været bange for at tage ansvar. Men igen, jeg ved ikke, hvordan jeg skal lave om på det.

Jeg havde svært ved at skulle op til morgen. En ny dag med fitnesscenteret og madplan og orker jeg nu? Jeg har nogle gange lyst til at skippe fitnesscenteret for en dag og så gå nogle ture i stedet, men jeg tør ikke. Hvis jeg først skipper det en mandag, kan jeg jo gøre det næste mandag også og så måske en tirsdag, og hvor ender det så? Men det føles bare helt uoverkommeligt, hvis jeg skal i fitnesscenteret hver hverdag resten af mit liv.

Det er meget enten-eller med mig, og det behøver det jo ikke at være. Jeg kan jo gøre tingene på mange måder. Jeg kan tage en periode med meget fitness og så en periode med andre ting. Det behøver ikke være på samme måde resten af mit liv, bare fordi det er sådan her lige nu. Men det har jeg svært ved at se.

Tak for hilsener.

Mælken, tak fordi du tror på mig! Nej, jeg giver ikke op, det må jeg ikke. Nu starter en ny uge, så skal det nok gå. Ja, bevare optimismen og alt det, haha. Nej, det skal nok gå. Det skal det.
Ja, der må være ekstra meget pollen i luften de her dage. Mine øjne klør også mere. Ja, sjovt at du også mærker det, nej det er ikke kun dig. :) Træls er det, men hvad skal vi gøre, mere end hvad vi allerede gør. Æv.
Tsk tsk, jeg kan slet ikke lide kermitkager, haha. Næh, de er alt for ... grønne. Eller sådan noget, haha. Er misundelig, æv bæv ikke fair at du kan få dem, og jeg ikke kan, haha. (Send mig en!). :)
Jeg krydser fingre og tæer for dig i dag, min ven! Du fortjener at gøre det godt.
Ja, vi kan klare det sammen, det er helt rigtigt. Det skal vi huske på. Vi er ikke alene. Mange tak for din søde hilsen!

Kirae, ja det er dejligt, når solen skinner og varmer. Det gør det hele lidt nemmere, synes jeg. Jeg håber, det kommer til at gå godt, når du skal besøge ras og lillebror. Jeg kan godt forstå, du glæder dig, og også til at flytte. Der sker gode ting i dit liv, det er dejligt! God dag til dig også og tak for din hilsen!

Mosi, ja det er godt at kunne være positiv og taknemmelig. Bare jeg altid kunne være det. Det er jeg jo selvfølgelig for mange ting, hvis jeg tænker efter, men det er bare ikke altid, jeg tænker over det, desværre. Det skulle jeg blive bedre til.
Ja, det er godt nok dejligt at være ude, når vejret er sådan. Både at gå og at sidde i haven. Men jeg kan godt forstå, at du og dyrene måtte søge skygge også. Jeg går ind 5 minutter, når jeg har siddet ude en times tid eller halvanden, så får jeg lige en pause fra solen og noget at drikke, det er meget rart. Jeg skal også altid på toilettet alligevel, haha. Og spise noget hvis det er i weekenden. :)
Ja, nu tager vi os sammen og spiser sundt denne uge. Du indtil fredag og jeg indtil lørdag. Ja, basta! Det kan vi godt!
Altså de børn! De lokker og frister og får dig til at skifte salaten ud med bøf. Hvad skal det ikke ende med, haha. Jamen, han fortjente det da også efter en lang læsedag. Men du skulle have taget salaten, Mosi, haha. Nej, det er da så fint. Du fortjener det også. Men ja, når der er 4 fejringer tilbage, og det bare er med midtermanden, så kan jeg godt se, at det kan ende helt galt, haha. Ja, du må nøjes med at smage lidt, men det kan altså godt være lidt svært, når det står der og frister. :) Held og lykke med hans eksamener!
Jamen, der er stort set heller ikke kalorier i min cola, så det er svært at tænke, at det bliver bedre med vand. Men det ville nok bare være en vane. Ja, syren ville være god at undvære, den er ikke god for noget.
Mmmm, stegt flæsk! Men det skal være min mors flæsk, haha. Hun brugte et eller andet ... som hun stegte helt tørt. Det var bare godt, guf. Med persillesovs, ah. Ja, du kan da nå at få et par kilo på på den måde, haha. Men gør det noget? Nej, jeg tror ikke, du tager på. Du sveder det hele af i varmen, eller også får du trænet en masse og får det af på den måde. Det skal nok gå! :)
Tak for din søde hilsen og god dag sammen med ungerne, hvis de stadig er der. Skal han være hos jer, til han skal til eksamen den 28.?Kommentarer fra andre brugere

Go' morgen JHN :) Du var var som altid flittig med motionen :) jeg forstår godt, at der er morgener, hvor du vågner og ikke magter programmet . Måske , når du nu holder vægten så flot og kører efter madplanen , at der kunne være nogle faste fridage i programmet , så du og kroppen får lidt hvile også :) Det kunne være dage ,hvor du skulle noget andet , så du var beskæftiget og ikke blev rastløs , men fik et afbræk fra rutinerne :)

Jeg tror sagtens , at der kan være noget bedøvelse i det med at overspise , du kan fremlægge teorien for psykologen og høre hendes mening mht at lave om på det . Du ved jo, at du nogle gange spiser for meget sødt med følelserne og det er vel også en måde at bedøve dem på , tænker jeg , så det tror jeg du har helt ret i .

Hahaha, til fyldt blære og sjipning JHN :) Jeg ville også være utæt så;)

Nej , det behøver bestemt ikke at være enten /eller , der er mange flere nuancer :) Det er igen det med at være tilstede i nuet og ikke tænke så meget frem og tilbage , men være her lige nu og her :)

Jeg ville ønske for dig, at den vægt røg i kælderen og du kunne nøjes med at veje dig max 2x om ugen ;) jeg ved godt, at det lyder faretruende for dig , men det kunne være er godt mål for at slippe vægten lidt :) måske begynde i det små med kun 2 vejninger om dagen og så gradvist nedad med vejningerne:) jeg vejer mig stort set aldrig , men mærker efter på tøjet .

Bliv ved med den øvelse om at finde et par ting du blev glad for og værdsatte i løbet af dagen :) øvelse gør mester :)

Sikke varmt det var igår , jeg er glad for at læse , at du fik nok at drikke og fik små pauser fra solen også :) mig og dyrene var jo ved at smelte helt væk hehe ;) jeg fik et lille hold i rykken , som heldigvis er bedre her til morgen , fordi jeg badede hundene i haven og stod bøjet henover dem i længere tid . Jeg skal huske at gå ned i knæ, dumme mig ;)

Ja, det er godt nok en hård tid mht fejringer , jeg håber jo , at det bliver ved med de gode resultater for dem , når de nu har arbejdet for det , med moderen bliver tyk hehe ;) og så kommer der også et par fødselsdage snart OMG , en lang køre med lagkage ;) nutella i lagkage er fantastisk :) den opskrift bruger vi altid :) til gengæld hader vi frugt og bananer i , kun jordbær med chokolade på , på toppen :)

Hehe, jeg kender godt til det med , at mors mad bare smager bedst :) både mht min egen mor og drengenes syn på min kogekunst :) " dine frikadeller er altså de bedste mosi, de andres er klistrede eller smager forkert " hehe , jeg kender det godt :) du må lige høre din mor, hvad det er , hun gør ved flæsket ;)

Min mindste er her endnu og mellemmanden kommer forbi og spiser ofte nu det er nemt og belejligt for ham her i eksamensperioden :)

Jeg får overhovedet ikke trænet JHN :) det er du så meget bedre til en mig :) jeg vil gætte på, at jeg har en bodyage på 70 år hahaha:)

Ha' en rigtig god dag og nyd vejret , hvis det forsat er godt hos dig , for det dårlige vejr vender vist tilbage læste jeg lige :( kh mosiSkrevet af Mosi123, 20. juni 2017 08:23