Læs dagbog

Skema

En side i dagbogen "Min start "
Skrevet af Jegkan 29. april 2016 12:05

Det er dejligt at komme ind os læse i sin dagbog og se at der lægger søde og opmuntrende kommentarer, tusind tak for det :)

Aften hos veninden, gik rigtig godt. Jeg havde det lidt svært i starten, da der også var nogle mennesker, jeg aldrig havde mødt. Men jeg blev tøet op og fik snakket og hygget mig. Og jeg gik hjem der fra med en dejlig følelse i maven.

Lægebesøget i går forløb rigtig godt. Jeg skulle udfylde et skema og have med til lægen. Det har jeg gjort første gang for snart 2 mdr siden. Og der viste resultatet tegn på en svær depression. Det havde lægen de gang også regnet med, udfra vores samtaler. Igår var skemaet helt anderledes og lægen sagde at det var rigtig flot gået. Men et går også meget bedre især når man tænker på, hvordan jeg havde det før. Jeg skal derop om en tre ugers tid og vis det bliver ved med at gå fremad, skal vi lægge en plan ang. Opstart på jobbet. Det er fint nok at der lige er nogle uger til at forholde sig til det. Og jeg skal have lavet mig en plan, så jeg ikke falder tilbage i den gamle arbejdsgang.

Det er dejligt at det hele forløber fremad, det havde jeg ikke regnet med at det nogensinde ville gøre, første gang jeg sad ved lægen. Og når jeg tænker tilbage kan jeg slet ikke forstå, at jeg har været der.

Men nu er det op til mig at skabe en god og positiv fremtid og lærer at sige fra. Lytte til min krop. Lad praktiske opgaver være og nyde at jeg er her, sammen med min familie.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Jegkan

Ja, det er præcis det der skal til!

Dejligt at aftenen gik godt og at besøget hos lægen forløb så positivt : )

God weekend

Kram
jegvinder


Skrevet af Anonym, 29. april 2016 12:40

Hej Jegkan

Hvor er det dejligt at læse, at det går så meget bedre. Det skal nok blive helt godt igen, og det lyder også som om, du arbejder for det med motion, positiv indstilling osv.

Super at det gik så godt hos veninden. Nogle gange kan vi mere, end vi lige regner med.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 29. april 2016 14:06