Læs dagbog

Skolen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 5. juni 2019 16:33

Jeg skal måske ... ind på skolen i morgen hvis jeg kan . De har kun undervisning i morgen og Fredag inden eksamen .

Ja jeg magter det ikke er mega træt og mit sår driller mig selvfølgelig i dag .. det gør ondt og det har blødt meget .. Ej hold nu op jeg gider ikke mere ... Ja såret bliver pænere og pænere men i går gik jeg lidt uden plaster og så hang sårkanten lige fast i min trussekant ... klart nok men altså er bare øm i dag og lidt opgivende ha ha .. men jeg har da fået stemt og købt ind og manden kom tidligt hjem og han havde mad med hjem til frokost .

Ja er bare træt .. og i går sad jeg hele dagen og ventede på en pakke vi havde bestilt fra Tyskland. Den kom selvfølgelig først 5 minutter efter manden kom hjem ha ha.

Manden havde bestilt en masse af de her gode plastre vi købte og noget mere af det creme der hjælper på såret . Det var skønt . Ja han er sød ved mig .

Men jeg orker bare ikke skolen og det er også meget varmt ... men jeg vil så gerne lige snakke med en lærer og få lidt gode råd om den der skide extra opgave ... Der står jo ingen vejledning og man skal bare selv finde på en skide problemformulering ... det er spild af tid hvis jeg skal sige det ha ha .

Nå men jeg skal lige i Fakta i dag og købe koldskål gider ikke lave varm mad og så køber jeg nok også nogen is .

Sender søde JHN en krammer og jeg håber du er ok her i varmen . Ja jeg sveder bare ...
Her i stuen er der 30 grader lige nu puha altså.

Lægen siger jo ikke så meget .. det tager tid fordi såret sidder der hvor det sidder så det bliver udsat for tryk og alt muligt hele tiden desværre .

Jeg håber bare du har det godt søde ven og varmen måske hjælper så du kan sidde lidt ude i haven og hygge uden for meget stress.
Pas nu godt på dig selv søde ven.
Knus fra Mælken

Jeg så der var en der skrev men svaret blev vist væk måske var det dig Ingeborg ?? noget med at man godt kan være træt i rigtig lang tiden oven på en operation .. Ja det er faktisk rigtigt det sagde min læge også og jeg har jo været igennem en traumatisk oplevelse med den første operation og alt det der så klart jeg stadig er træt og udmattet .
Tak hvis det var dig der skrev det .

Hej Augustha : Tak for din besked og nej jeg får ikke noget for psyken men fik noget lige op til operationen . Men den slags medicin plejer bare at gøre mig endnu mere træt men måske skal jeg have noget hvis jeg ikke får det bedre .

Jeg sender dig de bedste tanker herfra .

Hav det godt allesammen jeg vil ud og købe is jeg mega sveder nu ha ha . og så hjem og se lidt valg .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken,

Ja, det var mig. Jeg var til gruppesamtale med andre i samme båd på Rigshospitalet. Der fortalte de, at det er en stor ooperation at få fjernet livmoder og æggestokke. Man kunne derfor i meget lang til være træt, forddi kroppen skal komme sig under nye forhold. Tænker at det også gælder dig, du har jo alligevel fået fjernet en mega muskelknude. På en måde er det ærgerligt, at de ikke tog livmoderen med det samme. For du kan formentlig godt danne nye muskleknuder. Men du skal bare være opmærksom. Skal du til en senere kontrol - for at se om alt er fint ?.

Knus Ingeborg.

Skrevet af Ingeborg, 5. juni 2019 17:34

Hej Mælken

Jeg håber, du finder overskud til at kigge ind på skolen, så du forhåbentlig kan få lidt vejledning. Det er da også træls, at du skal skrive, men sådan er det jo at gå i skole, haha. Ja, vi må grine lidt af det, men det er ikke rart for dig lige nu, hvor du har det skidt. Men jeg håber, du får lidt mod på det.

Det er da belastende med det sår, men godt trods alt at det bliver pænere. Ja, det sidder da også uheldigt. Men på et tidspunkt skal det jo nok blive godt igen, det er bare en irriterende periode lige nu.

Ja, jeg sveder også meget i dag. Jeg har gået meget, puha varmt. Men det er nu dejligt nok.

Kan du nu have det bedre søde ven og passe godt på dig selv. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 5. juni 2019 18:29