Læs dagbog

Tæller ned

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. oktober 2019 10:17

Ja jeg tæller ned til ferie ... der er ca 3 uger til og i dag skal vi ud og hente rejsevaluta ...
Det bliver bare så fedt .

Ja vandskaden er ordnet heldigvis ... Det var *bare* en vandlås i vores bruserafløb åbenbart og siden da har der ikke været nogen problemer det er skønt .
Nu venter vi så bare på regningen ... men har ringet og spurgt og hvis den ikke er kommet i næste uge så ringer jeg igen .

Men lige nu går jeg bare og venter på vi skal afsted he he og i dag skal vi spise en god frokost fordi vi henter pengene .. mmm god mad .

Ja og på Søndag så kommer der helt nye busruter her hvor vi bor det er mega skod og alle folk er bare sure over det ... øv øv øv og dem der har lavet det er jo ligeglade med os der ikke lige bor op af en metrostaion det bliver totalt kaos .

Det med tv kanalerne der har jeg sagt det til en i bestyrelsen og vi skal da lige finde ud af om vi skal skifte udbyder for der er mange der er kede af at vi mister alle de gode kanaler det kan jo ikke være rigtigt . Yousee mister godt nok mange kunder på den konto det er sikkert .

Heldigvis er der også gode ting ha ha hende ovre på den anden side er flyttet det er skønt nu er der så nogen der flytter ind og det gør de selvfølgelig om natten eller sent på aftenen ... men ok bestyrelsen snakker med dem .
Ja og polakkerne er på ferie så der er ro lige nu udover der er håndværkere der arbejder hos polakkerne så de kan få et nyt køkken efter deres vandskade .

Men jeg nyder bare fred og ro .. og jeg har ikke så mange smerter lige nu ... og jeg glæder mig bare sygt meget til ferie ... 4 uger væk fra det hele .
Ja flyturen er lang .. på vej derned skal vi rejse i 16 timer og på vej hjem har vi omkring 25 timer ... med ventetid og det hele pyha ha ha men det er hyggeligt at flyve .

Sender søde JHN masser af krammer jeg håber du har det nogenlunde jeg ved du kæmper og det gør jeg også . Ja livet er hårdt men hold ud søde ven .. jeg er ikke meget herinde mere har ikke overskud til at skrive er stadig udmattet oven på alt det med operationen og så lige en vandskade oven i det hele .

Jeg tænker tit på dig og jeg håber virkelig du har det godt og at du måske kan snakke med M om alt det der går og trykker dig i hverdagen det er godt med nogen der vil lytte.
Pas nu godt på dig selv min ven.
Knus og tanker fra Mælken