Læs dagbog

Afbud igen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. november 2018 13:52

Ej men altså !!!!! mandens kollega har meldt afbud igen !!!!! ca to timer før han skulle komme her ... Jeg bliver sq sur .. det er vist 3 gang han aflyser lige i sidste øjeblik og så sent som i går skrev han hvor meget han glædede sig til at komme her ... Jeg gider simpelthen ikke invitere ham igen .. seriøst ..
Ja ved godt han har det svært og han er blevet opereret i ryggen og alt det der men altså jeg gider bare ikke gå og gøre klar og købe kage og alt muligt og han så bare melder afbud i sidste sekund flere gange ...

Nå men så kom jeg ud med det her ... er bare træt af det hele i dag ...

Ja og polakkerne er bare mega belastende og de vækkede mig i nat da de kom hjem og skulle holde længe nede på parkeringspladsen og spille høj musik i bilen og så op på svalegangen og stå og ryge ... argggggg .....
Ja har også skrevet et udkast til en mail til vores formand som manden skal se på i aften.
Det er bare ikke ok at de larmer hele tiden og står og smider skodder ud på parkeringspladsen hele tiden . Nå men godt jeg kan brokke mig her .. er jo kun her og så manden der forstår mig ... Kan jo ikke sige noget til min mor .

Nå ja vi skulle have været til Tyskland næste måned til julemarked men det er desværre aflyst pga for lidt tilmeldte .. øv øv men så har vi flyttet den dag vi skal op til mor på kro og spise og det er fint nok . Ja jeg får også travlt med julevandring i skolen i December .

Men mig og manden har så bestilt en tur til Lubeck i Tyskland alene for mor kunne ikke den dag så det er fint nok vi tager afsted alene til julemarked .

Nå men nu er manden på vej hjem fra arbejde og han er træt og vil sove når han kommer hjem .
Ja og jeg vil se netflix og æde den kage jeg har købt ha ha mmm guf ...

Ja sender også søde JHN masser af kage og afstresning håber du hygger dig på julemarked og hvis du ikke orker at skrive så er det helt fint .. Pas nu bare på dig selv min søde ven og pust pust på ryggen håber den er bedre i dag .
Tænker på dig og håber det gik godt med Vild med dans i går he he .

Opdatering : har nu formuleret en mail til formanden så skal vi bare lige kigge lidt på den og så enten sender vi den eller går ind til ham for det går ikke mere med de polakker bare i dag samlede manden 27 skodder op ovre i vores have .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er så mega irriterende med folk, der hele tiden aflyser og så i sidste øjeblik. Jeg forstår sgu godt, du er sur! Jeg ville heller ikke invitere ham mere! Det er utroligt, at han ikke selv kan se det, men sådan er der jo nogen, der er, desværre. Jeg håber bare, du har haft en god dag alligevel, selvom det er så træls.

Det er da godt, at du og manden kan komme til Tyskland alligevel så, måske er det også meget hyggeligt uden din mor?

Fedt at du har fået skrevet en mail, så håber jeg virkelig meget for jer, at det hjælper noget. Jeg ville også være voldsomt frustreret, hvis det var mig. Ja - igen - der er bare nogle mennesker, der ikke tænker på andre. Det er skide irriterende for at sige det lige ud.

Jo, jeg har haft en god dag, tak, men jeg er ikke kommet i gang med værelset endnu, ha. Nå ja, men dagen er bare gået så hurtigt, og nu sidder jeg så her og stener, haha. Ja ja, det går jo nok. Det gik godt til "Vild med dans"; det er spændende nu. :)

Kan du have det rigtig godt, min ven. Jeg håber, det hjælper at komme ud med noget herinde, og jeg forstår dig og tænker på dig!! Mange tanker og knus og julekager fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. november 2018 16:51