Læs dagbog

Irriteret

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. oktober 2018 08:49

Jeg er træt af polakkerne ... seriøst .. Ej men de har været stille i lang tid men nu der larmer de hver dag .
De står ude på svalegangen og ryger og snakker til omkring kl 23 eller mere .. og der er kommet flere til ha ha ... i går stod der vist 5 eller 6 ej men altså .. og de smider deres cigaretter over det hele det er ulækkert .
IHHH er godt jeg kan brokke mig her for mor synes jo jeg *går i små sko og brokker mig for meget hvis jeg bare siger det mindste negative * .

Nå men ellers går det jo godt og jeg har sovet længe i dag det var skønt men jeg er stadig træt og har ondt i kroppen . Tror det er en reaktion på hvor travlt og stresset den sidste tid har været .

Men jeg holder helt fri i dag .. vil bare se tv og youtube og netflix ... Det trænger jeg til .

Sender søde JHN masser af krammer og hemmelig kage der ikke feder ha ha .
Åh ja det der med at skrive et langt indlæg og så bum forsvinder det hele det er så belastende .
Ja de andre skriver opgaven det er dejligt og mine veninder må bare passe sig selv he he .

Det med min veninde ja jeg ved ikke om hun
*bare* er lydfølsom hun er bare meget negativ om alting .. alt der er nyt eller ikke lige passer ind i hendes verden .. Det er jo synd for hende men det skal bare ikke gå ud over os andre der faktisk gerne vil prøve nye ting .

Ja nu holder jeg ferie og det med opgaver og lektier må vente til næste uge eller noget . Jeg ved jo også at efter ferien skal vi lave projekt så der har vi ikke så mange lektier .

Jeg håber du hygger dig i dag og får set Vild med dans det skal jeg jo også se *host host* eller noget ha ha og du må godt spise hemmelig kage jeg siger det ikke til nogen søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da så mega træls med de polakker. Jeg synes, du klarer det flot, for du brokker dig godt nok herinde, men du kan også grine lidt. Men jeg forstår SÅ godt, hvordan du har det, det er virkelig belastende. Jeg ville ønske for dig, at I kunne gøre noget ved det.

Nårh okay, så veninden er negativ overfor alting, ja det er jo ikke rart, det forstår jeg godt. Måske har hun det skidt? Eller også er hun bare født negativ, haha. Ja, det er sgu svært for jer andre. Måske kunne I snakke med hende om det? Ja, jeg ved ikke, men det er jo nok svært. "Du er lidt negativ", det siger man nok ikke bare sådan. Men jeg forstår godt, det er irriterende.

Ja, hemmelig kage, det er det bedste. Jeg var på jagt efter wienerbrød i dag, men fandt ikke noget, der passede mig. Så blev det ekstra slik i stedet, haha.

Jeg håber, du får en god ferie, det fortjener du! Ja, du skal da se "Vild med dans", haha. Det er godt jo, haha. Nej okay, du er fritaget. :)

Kan du nu passe på dig selv og få slappet af, så du kan slippe stressen lidt. Mange tanker til dig og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. oktober 2018 12:19