Læs dagbog

Ikke min skyld

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 16. september 2020 16:32

Jeg er bare trææææt af det hele ... seriøst ...
Alt det corona lort gør mig syg .. virkelig ...
Jeg har faktisk kun været væk to gange fordi jeg blev bedt om at blive hjemme da jeg skulle testes. Men der har jeg fået fravær i Frivillighed men det skal rettes .. jeg har også fået fravær da vi havde praktikvejledning men det var jo online og der var jeg der . Ej men altså bliver jo bare stresset .

Det er jo ikke min skyld der er corona og jeg bliver stresset af det .. eller at jeg bliver syg jeg har altså feber og jeg hoster . To uger har jeg snart været syg jeg gider ikke mere .

Nu må jeg så åbenbart ikke være med på Zoom mere .. det er kun for folk der skal testes eller venter på svar ... ej men altså skulle vi ikke hjælpe hinanden her i denne tid.
Det er vores lærer der har sendt beskeden ud i dag så i morgen må jeg bare være hjemme uden at være med åbenbart .

Jeg må bare give lidt slip og komme igen i næste uge ... Men jeg gider bare ikke fravær og stress og der er også en eller anden opgave vi skal lave i retorik men jeg ved ikke helt hvad det er .

Sender en krammer til JHN og alle andre der kæmper en kamp hver dag for at komme igennem alt det her corona ræs . Søde JHN det lød til du har fundet lidt godt at arbejde med altså med dit stress jeg læste det godt men jeg har bare intet overskud til at skrive noget lige nu desværre .
Sender krammer og noget kage jeg har fra bageren he he det må vi godt nu her .
Knus fra Mælken