Læs dagbog

Jeg fik 12 !!!

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 19. juni 2017 17:38

Jaaa jeg fik 12 i religion i dag ... Er bare MEGA glad og mega træt og ja det hele på en gang.
Det var lidt sjovt for inden jeg skulle ind til eksamen så sad jeg og snakkede med nogen fra mit matematik hold der skulle op i dag .
Det var jo lidt sjovt for de skulle op lige ved siden af hvor jeg skulle op i religion .

Nå men jeg trak noget fra bjergprædikenen hvor fedt var det lige ??? .... Ja det var jo lige det jeg håbede på og jeg fik proppet en masse gode betegnelser ind og fik perspektiveret og hvad ved jeg ha ha ... Det var bare fedt .. noget jeg virkelig går op i ...

Nå men i morgen står den på matematik ...
Magter jeg det ??? nej !!!!! ...Seriøst jeg KAN jo ikke ... Jeg er sååå træt og jeg har lyst til bare at gå i seng ha ha .... Min veninde der var oppe i dag var så sød at låne mig alle hendes noter ... det var rigtig sødt af hende men jeg fatter ikke en skid af det ha ha .. men jeg tager dem da med i morgen .

Nå men i morgen der bliver jeg jo student hvor vildt er det lige ????... efter alle de år med op og nedture og dage hvor jeg ikke har kunnet overse noget som helst så er det slut i morgen ... og ja det er super fedt men jeg er også mega trist på en måde ... men det skal nok blive godt næste år .

Sender en mega krammer til søde JHN jeg takker dig for alt din støtte gennem alle disse år og jeg kunne ikke have klaret det uden din støtte .
Men i morgen he he ... når jeg er færdig så vil jeg lave en mega ulækker lagkage med nutella og flødeskun og snask ... mmmm og jeg vil tænke på dig når jeg spiser den .
Pas nu på dig selv søde ven og igen tak fordi du er så sød og forstående ... ja jeg giver nok ingen mening ha ha er mega træt og jeg skal læse til eksamen igen hele natten .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Tillykke! Hvor er du dygtig, men det vidste jeg jo godt! Ja, det skal da fejres med lagkage i morgen. :) Men Nutella i lagkage?? Smager det godt? :)

Fedt at du trak noget, du gerne ville op i, det er altid dejligt. Super godt at du kunne en masse om det, og at det er noget af det, der interesserer dig, så bliver det næsten ikke bedre!

Ja, nu skal du bare have matematik overstået. Det skal nok gå, og hvis det ikke går, så skide være med det, nu har du fået nogle gode karakterer i andre fag, og det vigtigste er bare at få det overstået i morgen. Jeg hepper på dig!

Ja, mærkeligt at det er overstået, sådan er det nok ofte, men godt at du har mod på at skulle videre også.

Selv tak for al din støtte til mig, det varmer at vide, at man ikke er alene. Du får en mega krammer tilbage!
Kan du læse godt, og husk det er sidste eksamen, så du klarer det! Tillykke igen!
Mange tanker til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. juni 2017 18:52

Tillykke :)
Det er fantastisk.
Mvh
Thomas

Skrevet af thomas12, 19. juni 2017 21:59