Læs dagbog

Lidt skod

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 11. november 2018 16:05

Jeg var godt nok sur i går ... Ej men det er latterligt med ham idioten der bare melder afbud et par timer før .. Sidste gang fandt han ud af han havde lektier på en Søndag en time inden han skulle komme her ..
Nå men han spurgte så manden om han måtte komme næste Lørdag ... men manden stak en hvid løgn og sagde vi har planer det næste stykke tid .. Ja fint nok jeg gider ham heller ikke hvis jeg skal være helt ærlig. Nå men fred være med det .

Ja og polakkerne var ikke så slemme i går men altså vi har aftalt at jeg i løbet af ugen går ind og snakker med vores nabo og viser ham det jeg har skrevet og spørger hvad han synes om det ?? ... Bare for at høre om det kun er os der har det sådan og hvad vi evt kan gøre ved det . For vores nabo er jo sød og til at snakke med .

Ja og nu venter skolen i morgen .. to dage med kommunikation ... Jeg orker det næsten ikke ... Håber ikke vi skal lave meget gruppearbejde ... hvis jeg endelig skal være der så vil jeg helst bare sidde alene og lytte ..
Ja og der er meget der skal læses ... Jeg er bare kørt sådan lidt surt i det ... Ok nu har jeg så betalt for Copydan og kan da hente teksterne ned på min skolecomputer så det er jo et skridt i den rigtige retning .

Ja er bare træt og har lidt feber .. tror det var for meget i sidste uge og jeg overskred jo rigtig mange grænser .. Ja og så en dag i går hvor jeg ikke rigtig kunne slappe af fordi jeg troede vi fik gæster .. Men så købte vi en pizza ha ha om aftenen og så lidt tv det var godt .

Har seriøst mest lyst til at blive under dynen og drikke kakao og passe lidt på mig selv .. har haft rigtig meget eksem igen og ondt i ledene .. tegn på begyndende stress og det gider jeg bare ikke igen .. Ja og næseblod havde jeg i går ..
Men der er jo bare lige det at vi får fravær .. Ja og jeg har jo lidt allerede og vi kan næsten ikke have noget før vi skal skrive en extra opgave når vi skal til eksamen ... Ja øv kunne bare tude ... Nå men jeg må afsted i morgen og så se hvordan det går ... Det er bare skod når jeg ikke har det godt . Det går jo altid op og ned .

Sender søde JHN masser af krammer og kage der ikke giver kvalme eller ondt i maven he he. Ja jeg havde jo købt en kanelstang i går men vi spiste kun et lille stykke af den og resten har vi gemt men den ryger nok bare ud vi spiser jo ikke så meget kage .

Ja folk er jo generelt meget ligeglade med andre . Det hele er jo bare mig mig mig ... Det er bare svært at gøre noget imod det men vi prøver jo .

Det er godt jeg har dig her og min mand .. nogen der lytter og et sted hvor jeg kan læsse af helt anonymt ... det betyder bare så meget. Et sted hvor folk ikke dømmer mig eller er mega kloge på mine vegne .

Tak fordi du er dig og husk kage er godt .. og det er ok at gemme sig lidt og bare hygge og lukke alt larmen ude både den vi kan høre og den der er inde i hovedet .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, sådan noget frustration kan sidde i en i lang tid, og det er jo forståeligt nok. Det er sgu da også dårligt af ham bare at melde afbud hele tiden, og så tror han, at han kan blive ved med at få chancer, men jeg synes, det er fedt, at I har sagt, I ikke kan i lang tid nu. Så kan han lære det. :)

Godt at du vil snakke med naboen om polakkerne. Jeg bor jo i nærheden af et gymnasium, og der står de også nogle gange her og ryger, og i dag lå der en del skodder, så jeg tænkte på dig. Heldigvis bor jeg ikke lige op og ned af det, men de parkerer ofte i nærheden, og så ryger de samtidig. Ja, det er irriterende.

Jeg forstår godt, det er meget med skolen. Det er meget, I skal være der, og der sker hele tiden noget, og så får du mange indtryk, og måske er du lidt let påvirkelig (ligesom mig, så jeg kender det), og så bliver man bare fyldt op og kan ikke mere på et tidspunkt.

Ja, jeg ved ikke, hvad løsningen er, for hvis du også er glad for at være der, så er det jo ikke bare at stoppe, og så skal du jo også finde på noget andet i stedet. Jeg håber, du kan klare dig igennem, men du skal jo ikke gå ned pga det, så er det bedre at stoppe eller på en eller anden måde få en pause eller nogle fridage ind imellem, hvis du kan det. Dine lærere ved godt, at du har det svært, ikke?


Jeg håber på det bedste for dig, min ven!


Ja, godt at kunne skrive her og godt med kage, så går det lidt alligevel. Men livet kan være svært og udfordrende, det synes jeg også.

Kan du have det godt, søde ven! Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. november 2018 18:00