Læs dagbog

Weeekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. september 2017 16:33

Jaaa så er det endelig weekend . Det er skønt lige hvad jeg havde brug for . Jeg kom afsted til Græsk i morges mødte kl 8 det er sq lidt hårdt ha ha men ok jeg klager jo ikke . Men vi var godt nok ikke mange i dag . Tror vi kun var halvdelen af holdet .. he he men det er også Fredag og det styrtregnede .. ej jeg ved ikke hvorfor folk ikke var der . Nå men pyt med det.
Jeg fik sagt hele alfabet og fik et *Malista* ( dygtig) af min lærer ha ha det var sjovt .
Men det der græske grammatik er sq svært når jeg dårligt nok kan læse bogstaverne . Men det kommer jo nok .

Ja men nu er det weekend og manden giver pizza i aften fordi vi har klaret en hård uge. Ja vi skal bare hygge og i morgen skal jeg lave lidt lektier men det er ok er jo hjemme og vil bare slappe af det trænger jeg til .
Ja god mad og så noget bland selv slik så kan jeg rigtig hygge mig he he .

Sender søde JHN masser af krammer og pakker dig ind i en lydsikker boble så kan du rigtig slappe af uden larm og stress. Ja vil bare passe på dig og være en rigtig god ven der er der uanset hvad der sker . Sådan som du også er der for mig det betyder bare så meget ja godt vi to har hinanden så kan de andre snakke og larme alt det de vil he he .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da dejligt med weekend efter en hård uge. Du fortjener afslapning og blandet slik. :) Hvor er du sej, at du kunne sige alfabetet og fik "dygtig" af læreren, haha. Jeg synes også, du er dygtig! Det er flot, at du har lært det udenad!

Ja, det er godt nok tidligt, du møder. Du skal vel op kl. 6 eller deromkring så? Puha. Men så har du tidligt fri om fredagen og kan komme hjem og holde weekend, det er selvfølgelig også rart.

Jeg håber, du nyder pizza og slik. Jeg synes også, at I har fortjent det. :) Både dig og manden. :)

Tak for krammer og boble. Ja, det er dejligt, at vi kan passe på hinanden. Så kan man klare lidt mere. Jeg er super glad for din støtte, og jeg vil så gerne støtte dig også. Jeg synes, du er så sej, og du klarer det hele så flot, men jeg ved også, at du ikke altid har det nemt. Men nej, du klager ikke så meget, måske holder du det mere i dig selv? Jeg håber bare, du har det godt, og at du er glad for dit nye "studieliv". :)

Kan du passe rigtig godt på dig selv, og jeg håber, det går godt med lektierne i morgen. Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. september 2017 18:45