Læs dagbog

For meget

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. september 2017 15:23

Ja jeg har det ikke godt i dag .. vågnede i morges og var mega snottet og havde ondt i halsen og i hovedet ... Ja mega øv og jeg frøs og var bare træt ..
Ja og så fik jeg også lidt mens .. det har jeg ellers ikke haft i rigtig lang tid nu faktisk siden jeg startede på skolen ... ja øv øv øv øv .
Nå men jeg kom op og i bad og afsted i skole men jeg lavede slet ikke noget i dag sad der bare og gloede... Jeg gik også midt i filosofi timen jeg kunne bare ikke mere ... men det er fint nok gik ikke glip af noget han står bare og snakker hele tiden .
Jeg tror jeg blev dårlig fordi jeg stressede meget i weekenden over lektier og skole og skulle hjælpe manden og alt muligt på en gang . Ja lavede jo rigtig mange lektier Lørdag hele dagen .. måske lidt for meget ha ha men jeg føler mig bare så meget bagud når de andre snakker i klassen. Som om jeg skal sidde og læse hele tiden for at følge med men jeg tænker også at helt ærligt vi er lige startet og folk vil nok gerne gøre extra meget ud af det lige her i starten.
Heldigvis har jeg jo også mødt andre der kæmper lige så meget som mig he he jeg er bare vant til at være godt med lige med det samme . Nå men må jo bare tage det som det kommer . Heldigvis skal jeg have græsk et helt år og det er jo der jeg er mest bagud nu.

Men i morgen er der græsk igen og så bibelkundskab .. og jeg har valgt bare at gå i skole denne uge og kun lige se på noget til bibelkundskab til på Torsdag og ikke stresse over lektier ... skal også passe på mig selv .

Ja og ellers skal jeg jo bare hygge med manden og slappe af .. og om en uge rejser vi jo til Riga sammen med mor og det glæder jeg mig meget til .

Sender søde JHN et kæmpe kram håber du har det godt og ja lad os stikke af fra alt det her stress og folks forventninger til os og larm og rod he he . Hav det nu godt søde ven og pas på med for meget slik der må ikke ske dig noget .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Æv hvor træls med sygdom. Ja, det kan da helt sikkert godt være pga stress. Du skal også passe på dig selv, min ven! Ikke stresse for meget, du skal nok nå det hele. Men sejt at du kom i skole, selvom du måtte gå lidt før tid. Det er da klart. Du skal jo ikke sidde og have det skidt. Så må du læse lidt selv i stedet.

Ja, der er meget at læse på Uni, det syntes jeg også. Jeg kom også hurtigt bagud. Men der var også mange på mine hold, der var meget med og havde styr på det. Jeg måtte også bare tage det i mit eget tempo. Jeg orkede heller ikke at læse hele tiden og konstant, også fordi jeg havde svært ved at forstå meget af det, haha. Men jeg tror ikke, det er det, der er dit problem. Mere manglende overskud til at læse meget. Men det skal nok gå alligevel, og du har jo tid, altså jeg mener, der er jo ikke eksamen lige nu. Du skal nok klare det.

Kan du passe meget godt på dig selv, min søde ven! Ja, vi stikker af og æder og drikker (nårh nej, bare æder haha). Mange tanker til dig og knus og god bedring fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. september 2017 17:57