Læs dagbog

Jeg er student

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. juni 2017 16:49

Ja nu er jeg sørme blevet student ... Det er lidt vildt og lidt uvirkeligt ... Ja det er slut nu ... helt slut ...

Ja jeg var til matematik eksamen i dag og jeg var seriøst mega uoplagt .. Jeg har slet ikke sovet i nat .. det var mega lummert og jeg havde også bare 1000 tanker i hovedet ...
Ja kan ikke sætte ord på det ... det er lidt ligesom da jeg stoppede på efterskolen det har jo været en stor del af mit liv i mange år det her .

Men eksamen .. Ja jeg blev sq da nervøs selvfølgelig .. to af dem der var inde inden mig dumpede ( dvs de fik 00) og de havde jo enda budt ind med noget ... puhaa ... Nå men jeg trak (heldigvis) expotientel vækst og renteformlen og takket være at jeg var helt sikker i renteformlen så fik jeg et 2 tal .. ej men seriøst jeg var sååå træt ... og også lidt ligeglad. Men min lærer var bare rigtig rigtig sød og han skrev en masse for mig på tavlen og han hjalp helt vildt meget ha ha fedt nok .

Men efter eksamen var jeg sådan helt ør i hovedet .. træt glad og ked af det på en gang ... var også ovre på den anden del af skolen og aflevere bøger og sige farvel ... Ja det er en underlig fornemmelse ...

Da jeg kom hjem spiste jeg lidt chips og lidt slik og slappede af og så gik jeg ind og sov lidt ... Nu skal jeg bare slappe af resten af dagen og hygge med manden når han kommer hjem .

Jeg vil lave lagkage med lidt frugt i og ja bare hygge og høre musik og tænke tilbage på alt det jeg har oplevet på skolen ... Ja føles tomt lige nu er ked af det og det er bare ok at være det ...

Sender min søde ven JHN noget kage og en mega krammer .
Du er bare en super stjerne og godt jeg har dig min søde ven og det er super fedt jeg er student nu .. vildt nok .. he he ... Tak fordi du er min ven og har støttet mig gennem alle de her år ...

Kommentarer fra andre brugere

Stort tillykke :-)

Skrevet af Anonym, 20. juni 2017 17:33

Hej Mælken

Stort tillykke med studenterhuen. :) Jeg kan ikke huske, om du ville have en hue ... eller om du droppede det igen ... haha. Men jeg sender dig en af de små huer i tankerne, så kan du hænge den op derhjemme. :)

Det er da skide godt at få 2 i matematik! Godt gået! Matematik sucks, haha.

Ja, klart at du har været virkelig nervøs, og det påvirker jo også det hele. Men godt at din lærer var så hjælpsom.

Ja, godt det er overstået nu, men klart at du også er ked af det og vemodig, sådan er det jo, og du har da ret i, at det skal du bare være. Det er jo kun naturligt. Jeg håber, du også vil tænke på de sidste år med en masse glæde, og det lyder jo også sådan.

Jeg håber, du sidder og smæsker dig i lagkage lige nu, haha. Du har så meget fortjent det!

Selv tak for al din støtte til mig. Godt når man kan være noget for hinanden. Ja, det er da vildt fedt, at du er student nu, det er smadder godt gået! Jeg kan godt huske følelserne, du beskriver. Glæde, ked af det hedet, vemod. Og tomheden ovenpå eksamenerne.

Jeg håber, du får slappet godt af de næste dage og "kommer dig" lidt.
Mange tanker til dig og stort tillykke og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. juni 2017 19:01

Tillykke med huen. Superdejligt og sejt gået.
Forsat fremad i livet:)

Skrevet af thomas12, 20. juni 2017 23:23