Læs dagbog

Mega træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. september 2017 14:58

Nøjjj hvor var jeg bare træt i går ... Jeg var i skole og jeg nærmest kravlede hjem ha ha .
Havde først Græsk .. det er mega svært men vores lærer er nu meget sød/streng på samme tid . Ja og så bibelkundskab det er stadig mit yndlingsfag og jeg stresser slet ikke over det skal bare læse nogen evangelier og så skrive lidt noter og så snakker vores lærer jo bare og hun laver en masse fede noter jeg kan gemme.

Ja og så er der filosofi .... sukkkk .. det magter jeg bare ikke ... vores lærer er seriøst dybt kedelig og han tror vi har en PHD i filosofi ... Ja og jeg kan ikke forstå det han siger ha ha ... men de andre har det på samme måde der er rigtig mange der går i pausen eller bare bliver væk ...
Ja faktisk så snakkede jeg med nogen andre om det i går .. Ja det er noget med point vi skal have for at bestå første semester vi skal have 45 og vi har 60 nu og måske kunne vi vælge filosofi fra .. men det er noget der skal undersøges .. lad os nu bare se tiden an...

Nå men jeg er bare mega mega træt .. jeg var så træt i går jeg nærmest faldt i søvn lige da jeg kom hjem men jeg skulle jo også lige lave mad og kigge lidt på lektier men det er næsten for hårdt ... Ja lige nu skal jeg bare overleve til på Tirsdag hvor vi rejser på ferie nøjjjj hvor jeg glæder mig .
Masser af god mad og hygge og ud og shoppe og opleve byen med manden og min søde mor det skal nok blive godt.

Ja jeg vil slappe af nu manden kommer snart hjem og jeg går bare og tæller ned til ferie kan ikke mere seriøst .. I morgen skal vi have bibelkundskab og det er godt for der kan jeg bare være der uden at stresse.

Nå men jeg sender en mega krammer og en lækker kage til søde JHN nååå ja i går kom min søde mand hjem med en masse marabou chokolade både med lakrids i og Oreos ha ha han er så sød han vil bare forkæle mig .. Ja tænkte på dig hvis det havde været kager så var de væk nu he he ... Pas nu godt på dig selv min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg kan da godt forstå, du er træt, søde ven. Seriøst, nogle gange kan man være så træt, at man bare har lyst til at tude. Men jeg håber, det bliver bedre for dig med tiden. Jeg ved det ikke, men jeg håber det for dig.

Ja, filosofi lyder hårdt. Jeg var heldig at have en god lærer til religionsfilosofi på Uni. Sådan en gammel bamsefar, haha. Så jeg kunne godt lide det, men jeg kender godt det med at have en dårlig lærer, det kan bare ødelægge det hele. Men er det muligt at vælge det fra, det lyder da egentlig underligt, hvis man bare kan det. Jeg mener, skal man ikke bruge det til noget, haha. Ja, men det må I da lige undersøge.

Godt at du nyder bibelkundskab, det er da dejligt, at der er et godt fag også! Fedt at du ikke stresser over det! Det skal du bare nyde. :)

Åh, det bliver dejligt med ferie. Skal I være væk en uge? Jeg håber, det bliver godt og afslappende for jer!

Uha, Marabou det er bare godt, mmmm. Men det skal bare være almindelig mælkechokolade til mig, tak. Haha. Jeg håber, du har nydt det!

Kan du nu passe på dig selv og se at få sovet også, så du ikke pludselig falder sammen og stresser helt vildt!
Mange tanker og rigtig mange kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. september 2017 18:29