Læs dagbog

Lang dag i går

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. november 2017 13:57

Puha det var en rigtig lang dag i går . Var inde i Centrum af København og mødes med mine veninder for at læse Græsk . Ja vi var inde på hovedbiblioteket og det er altid dejligt at være sammen med dem . Men shyyyy man skal være stille på biblioteket og ikke grine ha ha og det gør vi .. Nå men vi listede jo bare udenfor og stod og snakkede .. og så gik vi på cafe .. det var super hyggeligt . Ja og vi er rebeller på skolen der er ingen der gider snakke med os mere. Vi går bare og venter på det bliver Marts så vi kan sende vores ansøgning til 3k og det er jo fedt vi er mindst to der skal læse der så jeg allerede kender nogen når jeg søger ind .

Ja min ene veninde fortalte også at hun havde oplevet at folk kom op og skændes fordi en fyr havde bedt dem om at svare lidt højere på nogen ting til Græsk for det er svært nogengange at høre hvad folk siger ... Det er sq en børnehave og jeg troede jo seriøst at folk på teologi studiet var søde og empatiske og voksne mennesker der gerne ville være præster ... Men jeg har godt nok lært jeg tog meget fejl .. folk på Teologi er totalt selvoptagede og arrogante .. Ja lige udover mine veninder ..Men det er godt vi skifter sammen .

Men jeg var totalt smadret i går ... ikke fordi det var hårdt med veninderne men det er bare det der med at være inde i byen ... Puha alle de mennesker over det hele .. Ja og så var der jo alle de politikere ude og jage stemmer til i dag ha ha ... ej bare for meget .. så kom hjem og jeg rystede over det hele og havde det bare rigtig skidt . Men jeg klarede det jo heldigvis.

Jeg har det altså underligt med min mor .. Bliver så ked af det hver gang jeg har snakket med hende .. Er som om jeg kan føle hvor skuffet hun er hele tiden .. uanset hvad jeg siger eller gør ... Det gør bare ondt .. Kan ikke glemme de ting hun sagde ... er ked af det og når jeg så også er stresset så bliver det jo ikke bedre .

Sender søde JHN masser af tanker håber du har det godt i dag og hygger dig lidt . Ja jeg tænker på dig . Sender dig noget kage du kan hygge med og hav det nu godt min søde ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er godt, du har nogle at læse sammen med. Så går det nok lidt nemmere. Jeg håber, I finder ud af græsk, så I er godt forberedte til eksamen. Det lyder jo svært, men måske går det godt, når I er flere om det. Ja, og så kan I jo hygge og snakke også, det er altid godt. :)

Ja, man kan nemt blive påvirket af mange mennesker. Sådan kan jeg også få det, og du må endda have det værre, når du bor i en storby. Så er det godt at komme hjem og slappe af.

Jeg kan da godt forstå, du har det svært med din mor. Det er også mærkeligt, hun ikke støtter dig mere. Du er da hendes datter, så hun burde da være der for dig. Jeg ved ikke, hvorfor hun reagerer sådan, men det er frustrerende, det kender jeg godt. Ja, jeg ved ikke, hvad vi skal stille op med dem?

Jeg håber, du har det nogenlunde på trods af din mor og det græske. Husk at passe på dig selv, så du ikke går helt ned. Mange tak for kage, haha. Jeg har lige børstet tænder, for jeg må ikke spise mere i dag, men nu må jeg se, om jeg kan holde det. :) Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. november 2017 18:38