Læs dagbog

Nyder ferien

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 24. juli 2017 15:06

Det var en ok aften i Lørdags hvor vi var hjemme hos mandens papfar . Hans papfar er rigtig sød og hans kone er dejlig . Hun er manio depressiv puha det er altså en grim sygdom hun har det meget svært ind i mellem . Men i Lørdags havde hun det rigtig godt og hun er bare så sød og kærlig det var godt at se hende.

Mandens tante sagde ikke så meget til os altså vi hyggesnakkede bare og spiste lidt mad . Ja hun var også glad for at se mandens papfar de har ikke snakket sammen i over 10 år de har bare ligesom mistet kontakten det sker jo nogengange .

Maden var en mørbradgryde med kartofler til det var sådan set fint nok men maden var kold ... Hun er altså ikke god til at lave mad mandens papfars kone ha ha . Ej men sidste gang lavede hun hamburryg og den var totalt rå føj altså undskyld jeg siger det .

Nå men det var jo hyggeligt og vi blev både kørt ud og hjem det var dejligt .

Der var kun ET minus jeg fik et rigtig grimt *anfald* blødte rigtig meget og der kom store klumper ud ej altså ... Ja godt nok havde jeg bind på men det var helt fyldt med blod og jeg havde ikke taget extra med da jeg ikke har blødt i lang tid ... Nå men jeg overlevede jo ha ha .. men bare klamt at sidde der og være fyldt med blod .. måske er det noget stress relateret for jeg har ikke blødt i lang tid og jeg var nok lidt stresset over det med tanten men hun var nu sød nok denne gang.

Men jeg NYDER min ferie ... Jeg slapper af og sover og hygger mig det er skønt .
I dag har jeg bare været ude og købe nogen nye gummisko for mine gamle er gået i stykker og jeg havde nogen nye men de er så hårde at jeg har fået helt ondt i foden af at gå med dem . Så jeg købte nogen til 80 kroner i Føtex ha ha sygt billigt de var sat ned fra 200 kroner . Ja de skal bare holde til vi skal til Riga om to måneder .

Sender søde JHN mange tanker og en frøkage he he .. Ja jeg er lidt træt og lidt forvirret i dag sov mega dårligt i nat sådan er det jo bare ind i mellem . Jeg håber du har det godt og du passer på dig selv søde ven . Tænker på dig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt at tanten ikke var så slem. Det lyder som om, det gik godt nok, selvom maden var kold. :) Ja, det lyder da som om, hun har lidt udfordringer med at lave mad, haha.

Men træls med de stærke blødninger. Nej, det er ikke så rart at sidde med. :/ Men så ved du til en anden gang, at du skal have ekstra bind med lige meget hvad. Ja, det kan da sagtens skyldes noget stress. Det er irriterende for dig! Jeg synes, min menstruation er blevet mindre, eller hvad skal man sige, jeg mangler det rigtige ord, haha, men altså jeg bløder ikke så meget mere. Så det er lige omvendt. Bare det snart ville stoppe, ikke!

Godt at du får slappet af, det skal du jo også nu. Jeg glæder mig til at høre, hvordan det går, og om du kommer ind, hvor du vil. Det er jo snart så?

Kan du passe godt på dig selv! Tak for kermitkage, haha. Og kan du nu sove bedre i nat! Mange tanker til dig og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 24. juli 2017 20:08