Læs dagbog

Mega træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 4. december 2016 17:25

Jeg er da godt nok dødtræt af at være snot forkølet ha ha ... ej men seriøst det gør ondt i mine ører og i halsen og jeg er bare drænet for energi .
Jeg skal i skole i morgen ... Ja juhu ... jeg ved altså ikke om jeg tager til religion ... Ja jeg magter bare ikke tanken om de mellemtimer ... og vi skal jo bare *julehygge* ... Men tysk og fransk skal jeg til for der har jeg meget fravær og det er vist sidste gang i år vi skal have fransk så vidt jeg kan se ...

Jeg gider bare ikke være syg ... men jeg vil pleje mig selv lidt i denne her uge der er jo ikke meget skole tilbage og det går nok ... Jeg vil bare råhygge med juleslik og netflix mere magter jeg ikke lige nu .

Jeg sender en hel forsyning juleslik til søde JHN ... Du må godt jeg sladrer ikke ha ha og det er altså jul så skal der sq hygges søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg kan da godt forstå, du er træt af at være syg! Det er godt nok også tit, du er det. Det er da mega træls! Jeg forstår godt, du ingen energi har. Og så lige i denne tid hvor det i forvejen er mørkt, og man bliver træt. Ja suk!

Jaaaah, du skal i skole, haha. Ej, jeg forstår godt, du trænger til ferie nu. Det har været et langt "halvt skoleår" med billedkunst og mange lektier i fransk osv. Jeg håber, du klarer i morgen - med eller uden mellemtimer.

Ja, kan du pleje dig selv og se at blive rask, og der hjælper film og "Venner" og masser af slik altså godt, det er jeg sikker på. Og varm kakao måske? Med flødeskum, mmmm.

TAAK for juleslik, jeg mangler altså også. Ja, som sagt min slikskuffe er lidt for tom (til gengæld er mit skab i soveværelset ved at vælte bagover, men det siger vi ikke til nogen). Er det flæsk og konfekt? Haha. Tak fordi du ikke sladrer. Haha.

Kan du nu have rigtig god bedring. Det må da snart gå over, dumme snot! :)
Mange tanker til dig og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 4. december 2016 17:59