Læs dagbog

Træt + Mega skod !!!

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 13. december 2018 07:13

Det er morgen det er mørkt og jeg skal i skole og jeg er bare ikke på toppen .
Jeg håber på .. at vi stopper undervisningen kl 12 . Ja ellers går jeg altså og får en ½ dags fravær er ligeglad .. vil bare hjem .. magter det ikke i dag .

Ja jeg gider ikke tøsefnidder og larm og stress og jeg har ondt i foden .. Ja men godt jeg har fri i morgen .

I morgen skal jeg julepynte lidt med det vi nu har også skal jeg i centeret og købe lidt julegaver til vores julespil . Vi giver jo ikke de store gaver i år eller noget bare lidt for sjov eller hvad man nu siger .

Sender masser af krammer og julefred til søde JHN og masser af gode ting i tv så du bliver nød til at blive hjemme og se tv og ikke gå ud he he . Ja øv når man har det rigtig skidt og ikke bare kan ligge i sengen og have ondt af sig selv .
Min fod er bare forstuvet men det tager jo tid at hele og det kan faktisk tit gøre mere ondt med en forstuvet fod end en der er brækket har jeg hørt ..

Ej men jeg kidnapper dig og så stikker vi af og hygger med noget kage et sted uden larm og stress .
Ja jeg vrøvler det er alt for tidligt og det er mørkt og bla bla bla ha ha ... jeg tager heller ikke min computer med i skole i dag skal jo tidligt hjem . Det bliver godt .
Knus og masser af snasket juleslik til JHN det fortjener du søde ven .

Ej men jeg var i skole og så fandt jeg lige pludselig ud af jeg har alt for meget fravær ... Jeg er oppe på 22 % og vi må kun have 20 ... Ja jeg troede det var den anden ( der er 2 målinger eller hvad man nu kan kalde det ) og det var åbenbart den på 22 der tæller og ikke den på 17 !!!!!
Er bare sååå skod .. Ja og nu ved jeg ikke om jeg er købt eller solgt ... om jeg skal skrive en opgave på 10 sider og med henvisninger til 750 ja 750 sider litteratur !!!! ... Der er noget med at den procent jeg har i fravær går ned jo mere jeg er der men jeg ved ikke om det er nok at være der i næste uge for de stopper med at tælle Torsdag næste uge ... ej er bare helt grædefærdig ... kan slet ikke overse det ...

Nå men jeg må bare spille tapper og snakke med min lærer på Torsdag næste uge hvis den ikke er gået nok ned ... Ja jeg kan ikke jeg ved ikke hvad jeg skal sige ... trængte bare til at lette hjertet her .. kan jo ikke sige noget til mor eller manden ... sukkkk ....

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, det er jeg ked af, at du har for meget fravær, søde ven. Ja, det lyder da også lidt forvirrende, hvis der er flere målinger. Men jeg håber, du finder ud af det, eller at det kan nå at gå ned, hvis du kommer der næste uge. Ja, eller at din lærer kan hjælpe dig. Det er jo meget at skulle skrive opgave, men du skal nok klare det, hvis det ender der. Tænk på, at du var forberedt på, at det kunne gå sådan, og du var tidligere ved godt mod omkring det, så det skal nok gå. Det er jeg sikker på! Pøj pøj med det, jeg ville ønske, jeg kunne hjælpe dig. Og jeg kan huske, fra jeg læste, at man ikke behøver læse fx 750 sider, selvom man skal henvise til det. Man kan også skimme meget af det, hvis man har travlt. Ja, ikke så godt selvfølgelig, men en vej ud, hvis det kniber.

Men jeg håber, at du ellers er ved nogenlunde godt mod, når det ellers gælder skolen, og at det snart går over med foden. Ja, du har ret, det kan gøre mere ondt med en forstuvet fod, det har jeg faktisk også hørt. Jeg har kun prøvet at forstuve en fod som barn, og det kan jeg dårligt huske. Men prøv om du kan holde den lidt i ro ind imellem, ikke.

Pas nu godt på dig selv, min ven. Det skal nok gå det hele. Jeg vil altid gerne lytte til dig, hvis ingen anden vil. Men hvorfor kan du ikke fortælle det til manden? Mange tanker og en kæmpe stor krammer til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. december 2018 17:14