Læs dagbog

Hyggedag og lektier

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. januar 2017 17:36

Ja mig og manden har en rigtig hygge sove længe slappe af dag det er godt det trængte vi begge to til inden skole og arbejde i morgen tidlig.
Jeg har migræne det får jeg tit men det er også fordi jeg har haft åbent kraniebrud for rigtig mange år siden og det har jeg levet med lige siden . Ja og så mens oven i ... super ... men det er jo min krop der reagerer på det stress der var med manden ...

Ja og så lige oven i det hele har jeg jo rigtig mange lektier ... min lærere tror jo ikke vi har noget liv udover at sidde og lave lektier 24 timer i døgnet ... seriøst !! .. Jeg har fået to *remindere* fra min Fransk lærer om nogen latterlige skriftlige opgaver ... Ja jeg orker det næsten ikke ..
Men jeg har lyst til bare at lave dem så godt jeg kan i aften og så aflevere dem ... kan godt være de er fyldt med fejl men sådan er det bare ... magter ikke alle de skide grammatikregler ... Men at hun skriver til mig i weekenden det pisser mig af .. undskyld jeg siger det ... Hun stresser os hele tiden med afleveringer ... Slap nu af ...

Ja jeg plejer ellers at være grundig med mine lektier men jeg orker det bare ikke i dag og seriøst jeg er ligeglad med om der skal e eller er i slutningen af et ord ha ha .

Nå men jeg vil lave lektier når jeg har hentet mad gider virkelig ikke lave noget i dag er træt og har sygt ondt i hovedet ...

Sender rigtig meget sommersol og varme til søde JHN ... det er synd du har det så skidt for tiden jeg håber snart du får det bedre.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er dejligt med sådan en slappe af dag! Og så sammen med den hjemvendte mand, så bliver det ikke meget bedre. :) Men træls med den migræne. Det er noget rigtig skidt. Men man kan ikke gøre noget ved det, vel? Jeg håber, du snart får det bedre, min ven!

Ja, der er mange lektier på HF, det kan jeg godt huske. Det er selvfølgelig noget skidt, men det kan man nok heller ikke gøre så meget ved. Andet end at lave det, man magter. Det er ikke altid, man kan gøre det helt 100%. Men når du gør det så godt, du kan, så kan man jo ikke forlange mere! Jeg ved ikke, om lærerne har noget at gå ud fra, eller om de selv bestemmer, hvor meget eleverne skal aflevere? Jeg håber, du får kigget på det, så du kan gøre læreren glad og selv kan slappe lidt af bagefter. :)

Tak, og jeg håber også, du får det bedre! Ja, det bliver bedre til sommer, ikke. Jeg får det bedre, og du er færdig med skolen. Vi skal sgu nok klare det!

Kan du passe godt på dig selv og få det bedre snart! Og pøj pøj med alle lektierne. Det skal nok gå. Du gør dit aller bedste!
Mange tanker til dig og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. januar 2017 18:37