Læs dagbog

Jeg venter

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. oktober 2017 11:06

Ja jeg slapper af i dag .. kan godt mærke jeg ikke orker mere med lektier og stress... Har bare brug for at slappe af .. Vil nok lige kigge på bogstaverne i weekenden når manden er på overarbejde . Ja jegventer bare med lektier gider ikke i dag .

Ja jeg har jo FERIE!!!! ... Jeg ved heller ikke hvor meget mere jeg kan finde ud af alene uden der er en der holder mig i hånden ha ha ...

Ja jeg hygger mig bare sidder og ser lidt youtube og slapper af og nyder fred og ro.
Ja jeg gider ikke så meget i dag . Vil nok lave noget god mad i aften trænger til noget der mætter spiste ikke så meget i går ... var ikke så sulten ...

Nå men der sker ikke så meget i dag .. vil sove og støvsuge og hygge mig ha ha sjov kombination ... Men jeg køber nok nogen chips i morgen eller noget og ser noget film måske ... har bare ikke noget overskud ... Er træt og ved jo der kommer en hård uge næste uge ...

Sender søde JHN en masse kage og slik så du har til weekenden og vild med dans he he .. og jeg hepper på dig det skal nok gå det hele.
Ja vi to kan klare meget bare vi har depnet og noget lækker slik he he .. Ja og jeg er sikker på dem der skal gå videre i vild med dans de klarer det når du hepper på dem he he ... Ja jeg vrøvler er vist bare mega træt i dag .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt du også får slappet af og holdt lidt ferie. Det skal der også være plads til :)

Det lyder dejligt med chips og film. Det kunne være jeg oså skulle gøre det.

Skrevet af PernilleH, 19. oktober 2017 11:21

Hej Mælken

Du skal nok få styr på det græske efter ferien, hvor der er nogen, der kan hjælpe dig. Ja, holde dig i hånden, haha. Det har vi nogle gange brug for. Jeg synes, du skal give dig selv lov til at slappe af, og ja, så kigge lidt på det i weekenden, hvor du er alene. Nogle gange kan man også læse for meget, fordi man stirrer sig blind på noget og bare kører fast, måske også fordi man ikke ved, hvad man skal arbejde på, altså hvordan man skal løse "problemerne", eller hvad vi nu skal kalde det dumme alfabet og grammatik. Det bliver da godt at få en guidende hånd.

Jeg håber, du fik noget god mad! Ja, jeg skriver rigtig sent i dag, fordi jeg har haft besøg og lavet alt muligt bagefter. :) Og nu er jeg på vej i seng. :)

Jeg håber, du får købt noget dejlig guf til i morgen og måske til weekenden. Det er godt at hygge også! Jo tak, jeg tager med glæde imod al slik, haha. Okay, næsten alt, haha.

Kan du passe på dig selv og sove godt, så du er udhvilet, til du skal se "Ringenes Herre", haha. Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. oktober 2017 21:24