Læs dagbog

Sten

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. marts 2017 10:01

Ej men altså det var sq lidt *sjovt* med billedkunst i går .. Vi skulle se et klip eller et *interview* med en kunstner fra Island der havde haft en udstilling på Louisiana for mange år siden . Ej men seriøst den *udstilling* det var bare en masse sten spredt ud over hele gulvet på museet ... Det kunne han så snakke om i 45 minutter og gå helt vildt meget op i hvordan folk gik på de sten og hvad de fik ud af det . Jeg havde bare lyst til at råbe ... DET ER JO BARE STEN !!!!! og en lille å ... ej men seriøst ... og det skulle vi så bruge 3 timer på at analysere ha ha ... Ej men godt jeg var i gruppe med en der havde rigtig meget styr på formal analysen .. og han lavede også vores powerpoint ... Vi var da også den eneste gruppe der lavede en ha ha ej det var lidt sjovt .

Men seriøst jeg er altid totalt udmattet oven på hans timer ... men kom da hjem og fik lavet god mad og så tidligt i seng .

Ja og i dag skal jeg så have tysk og Fransk ... gider det ikke .. jo Tysk er fint nok men Fransk og min lærer der står og ånder mig i nakken gider jeg bare ikke .
Jeg er glad for jeg kun skal have Fransk i dag og ikke mere resten af ugen ...

Nå men jeg må hellere pakke taske og komme afsted ... Ja ja godt jeg har kunnet sove længe havde mega næseblod i nat øv bøv .

Sender søde JHN en kæmpe krammer du skal altså huske at passe på dig selv min søde ven og ikke stresse for meget .
Ja skal vi ikke bare stikke af sammen søde ven så slipper vi for alle problemerne he he og så kan vi få noget slik og kage der ikke feder ha ha .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Haha griner, sten!! Ja, nogle gange er det altså utroligt, hvad man kan få ud af ingenting. Nogle gange synes jeg godt nok, de der kunstnere kommer lidt nemt ud af det. Også med malerier og sådan noget. Noget af det ligner jo noget, jeg kunne have lavet, og så koster det mange hundrede tusind. Det er sgu lidt underligt.

Nå, men så blev du meget klogere på sten, og det er jo også vigtig viden, haha!!!!!!!! Godt du kan grine af det!!

Jeg håber, du også klarer tysk og fransk i dag. Måske er du snart ved at have fri, så du kan komme hjem og slappe af. Flot du kommer af sted!

Træls med den næseblod. Uf! Så har du ikke fået sovet meget i nat. :/ Så må du hjem og hvile!

Jaaaah, kage og slik der ikke feder og så ligge under en palme et varmt sted. Wuhu! Jeg er med! :) :)

Kan DU også passe på dig selv, min søde ven! Tak for dine hilsener og omsorg. Jeg tænker meget på dig og håber heller ikke, du stresser for meget!
Mange varme tanker og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 22. marts 2017 15:10