Læs dagbog

Tilbage til livet

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. juni 2017 13:32

Ja jeg sidder og sunder mig oven på en lang tid med stress og eksamen og alt det ræs der hører med .
Ja og nu har jeg også fået en *løsning* på det med translokationen i morgen . Jeg skal IKKE derind jeg har slet ikke haft lyst til det .. og jeg gider ikke sidde og undskylde for jeg ikke har hue eller skal ud og køre i lasbil eller hestevogn og alt det ræs ... vil bare hygge med min mor og min søde mand .
Vi skal ud og spise på en lækker lokal italiensk restaurant i morgen til frokost bare os 3 .
Min mor har så en gave til mig udover at hun betaler for maden så har hun også købt en bluse jeg får det er bare så sødt af hende.

Ja siden jeg blev student har min mor flere gange om dagen fortalt mig hvor stolt hun er af mig og hvor meget hun elsker mig . Det betyder jo mere end noget andet helt klart .
Hun har skrevet mails og sms og ringet og hun er bare så glad på mine vegne .
Manden er jo også glad og han forkæler mig jo hver dag .

Men det er skønt vi bare skal hygge i morgen ud og spise god frokost. Ja og så kører mor os hjem og så kan vi holde weekend det er dejligt .

Ja i dag skulle jeg så egentlig have fat i vores nabo da jeg skal spørge ham om noget med de vinduer vi skal have udskiftet . Det er et eller andet med fugemassen han sagde til min mand forleden dag . Jeg skal også have ringet til vinduesmanden . Men vores nabo er ikke hjemme nu så jeg må jo vente på han kommer hjem . Så kan jeg måske ringe til vinduesmanden i morgen .
Ja det skal bare overstås .

I aften vil jeg lave lidt lækker mad .. bagt kartoffelmos med kødsovs ... Ja er længe siden vi har fået det og jeg kan lave det meste inden manden får fri ...
Ja jeg har jo sovet en del i dag er dødtræt stadigvæk oven på alt det eksamens stress det er svært for folk der ikke har været igennem det at forstå .

Sender en mega krammer til søde JHN og håber du får en dejlig dag med god grillmad og hygge . Pas nu godt på dig selv min søde ven og snup en pølle for mig ha ha ... så køber jeg IKKE kage i dag for jeg har lagkage i køleskabet mmmm guf guf .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Du får lige en lille hurtig hilsen, inden jeg skal i seng. Jeg er helt vildt træt. :) Jeg vil bare sige, at jeg godt forstår trætheden ovenpå eksamen. Ja, det fylder jo vildt meget, mens man er i gang.

Det lyder som en god løsning med at tage ud og spise. Det er da også ligeså hyggeligt, tænker jeg. Jeg håber, det bliver hyggeligt. Dejligt at din mor er så stolt. Det skal hun sgu også være! :) Jeg er også stolt af dig! :)

Kan du også passe på dig selv. Du har fået en halv pølse i dag, for jeg kunne kun spise en, så vi må dele, haha. Men så vil jeg også have et stykke af din lagkage, haha.
Mange tanker til dig min ven og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 22. juni 2017 21:17