Læs dagbog

Sygemeldes

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. august 2019 12:14

Ja nu har jeg endelig fået en slags afklaring med skolen . Mig og min veninde dumpede jo den opgave vi havde siddet og brugt så mange kræfter på uden vejledning.
Men for et par dage siden så var vi ude på skolen og snakke med vores studievejleder.

Det gik rigtig godt . Vi fik en god lang snak med hende og vi er blevet enige om vi IKKE skal tilbage til 3 semester . Det ville jo slet ikke kunne lade sig gøre hvis vi både skulle skrive opgaven om og tage fri for at gå til eksamen og alt det andet plus at følge med på et meget hårdt semester .

Så vi starter igen på 2. Semester i Februar . Det er godt så får jeg det hele med fra starten.
Nu skal vi så bare sygemeldes det er noget praktisk noget åbenbart for at blive på studiet og ikke miste SU det er noget teknisk et eller andet .
Så nu skal jeg til lægen den 2 September og få en sygemelding til skolen .. ja jeg skal betale for den men det er ok hellere det end alt det stress med skolen er gået helt ned over det .

Jeg har seriøst ingen energi .. har haft alt for meget at tænke på og jeg orker ingenting lige for tiden . Har også haft sygdom i familien og min mors hund har det ikke så godt .

Ja jeg glæder mig bare til at få en sygemelding og så kunne slappe helt af og bare glæde mig til min ferie .
Jeg har presset mig selv alt for meget og har fået udslæt og alt muligt ... og manden arbejder for meget for tiden ...

Ja jeg roder rundt ha ha men havde bare en rigtig skod dag i går sådan hvor jeg ikke havde nogen ro eller noget .

Nå men i weekenden skal vi have arbejdsweekend eller dvs det er jo kun Lørdag vi skal male nogen parkeringsbåse op og lidt forskelligt andet . Jeg går ned og hjælper lidt og manden skal slappe af hvis han har fri Lørdag det kan være han skal på overarbejde igen igen .

Ja det skal nok gå det hele er bare træt i dag og uoplagt .

Tak for alle hilsnerne sidst jeg var her .
Ingeør : Ja jeg har skam også overvejet et lille arbejde eller noget men jeg ville ikke vide om jeg kunne klare det fysisk og psykisk . Men god ide at overveje det og ja rengøring måske men ikke avisrute det kommer aldrig til at ske ha ha det kan jeg slet ikke igen det har jeg prøvet .

Ingeborg: Ja det er latterligt det med vi ingen vejledning får ... det giver bare ingen mening men vi har snakket med studievejlederen om det og nu skal vi bare holde vores fravær nede så vi aldrig skal igennem det igen .
Vi skal også snakke med en lærer om hvordan vi skriver en god opgave inden vi skal til eksamen på 2 Semester.

JHN: Ja det har været surt rigtig surt men heldigvis har vi fundet en løsning . Jeg håber virkelig du har det godt jeg kan se du er lige så lidt aktiv her på depnet som mig .
Men jeg tænkte på dig forleden da jeg så en reklame for vild med dans he he .
Knus og mange tanker til dig

Nå men jeg vil over og købe lidt ind vi ses måske en anden dag.