Læs dagbog

Om en uge

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 23. august 2017 16:13

Ja i dag er der præsis en uge til skolestart .
Puha er spændt og nervøs . Men jeg har det sådan lidt at bliver det for meget går jeg væk fra de andre gemmer mig lidt eller går hjem hvis jeg bliver dårlig .Men jeg har kortet det ned til ca 3 timer om dagen og om Torsdagen er det kun en time og Fredag er det forelæsning og immatrikulations fest .. ja puha men jeg plejer at være god til at kunne trække mig tilbage når det bliver for meget .

Nå men i går fik vi et tilbud fra vores nye vinduesmand og det er næsten det samme som hos den anden så det er fint nok jeg skal bare lige undersøge noget med farver ja og så skulle han vist lige måle noget på vores dør.
Men han har jo været her før selvom det er 10 år siden men han virker meget rolig og stabil ha ha .
Men jeg skal så lige spørge vores nabo i aften og så sende en mail til ham og bekræfte at vi gerne vil tage imod tilbudet . Det er fint nok.

I går hyggede jeg bare lidt og sov rigtig meget har det ikke godt for tiden. Ja og i dag ringede jeg bare til ham vinduesmanden og fik snakket lidt og ja så har jeg bare vasket tøj og slappet af .
Ja har svært ved at koncentere mig og min mave er bare skod og jeg bløder .. øv altså .

Men manden er bare sååå sød ved mig han sender mig søde beskeder hver dag og på Fredag giver han mad fordi han synes jeg klarer det så flot med alt det vi skal ha ordnet plus jeg også oven i har lovet at gå ned til arbejdsweekenden den 1 weekend lige der hvor skolen starter ha ha jeg er også for sød.
Ja og den næste weekend skal vi ud og tømme lager så ikke noget med at slappe af ha ha nej nej du bare knokle hele tiden godt vi snart skal på ferie .

Men nu vil jeg slappe lidt af ind til manden kommer hjem og jeg skal lave mad ved bare ikke hvad jeg skal lave ha ha det må jeg spørge ham om når han er på vej hjem .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN og ja det er skod når en håndværker eller havemand bare brænder en af uden grund.Håber du finder en løsning og får en god forklaring .
Pas nu godt på dig selv og husk der er masser af frøkager her ha ha og du kan bare gå rundt og kalde på mig jeg kan nok ikke høre dig he he jeg driller bare lidt .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg går ind for at skrive i din dagbog, og i samme sekund kommer der "Venner" på zulu, haha. Jeg skulle lige have en kage og en skål slik også, så var der fest. :)

Uha ja, jeg kan godt forstå, at du er nervøs, men godt at du har en plan, så du kan trække dig, hvis det bliver for meget. Er det den første uge, der er fyldt op med intro og sociale ting? Ja, det er jo helt legalt at trække sig tilbage, hvis du ikke kan kapere det. Jeg blev fx væk fra meget intro, da jeg skulle starte på Uni, og jeg var ikke med til pub crawl og alt sådan noget. Det er jo helt i orden. Du skal nok klare det!

Jeg håber, du finder ud af det med vinduerne. Det lyder jo godt, at det er nogenlunde samme pris. Godt at du kan snakke med naboen om det, så du er helt sikker på, at det er et godt nok tilbud.

Det er træls, at du døjer så meget med maven og blødninger. Det tager da meget energi. :/ Godt din mand passer på dig, men du passer jo også godt på ham. Godt I har hinanden. :) Jeg synes også, du klarer det flot! Ih, og så er der arbejdsweekend også, du får da travlt. Ja, og tømning af lager, du får da noget at se til. Sådan noget kan godt tage lang tid, selvom man tænker, at det hele bare skal ud.

Jeg håber, du fandt på noget god aftensmad til sin søde mand. :)

Ja, det er virkelig træls med de håndværkere. Jeg burde faktisk have en kermitkage bare af den grund! Jamen, en dag tager jeg dig på ordet og kommer og æder alle dine kermitkager, haha. Så må vi gå rundt og tømme alle bagerbutikkerne, haha.

Kan du passe godt på dig selv og god bedring med maven! Du får en kæmpe krammer tilbage og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 23. august 2017 19:02