Læs dagbog

Weeeeekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 24. november 2017 15:00

Ja nu er det weekend det er skønt og jeg slapper af tænker ikke på skolen i dag ... Næsten ikke ej gider ikke det lorte stress .. det nytter jo ikke noget .

Ja jeg har hygget mig i dag har bare set tv og slappet af . Ja har hørt god musik og drukket lidt te og bare nydt fred og ro .. Ja og så skete der noget sjovt .. Strømmen gik .. ups .. nå men så tænkte jeg at jeg lige ville gå over og købe ind .. Men nej nej selv Fakta havde lukket ha ha vildt nok ... totalt black friday på en sjov måde .. HA HA folk var spærret inde fordi de ikke kunne åbne døren ... ja sådan kan man også holde på kundene .. Nå men ok strømmen er kommet igen det er fint nok .

Ja hvad kan jeg sige ... er bare træt .. slapper af og nyder weekenden og manden har jo fri nu og er på vej hjem . Ja vi skal hygge og måske kommer en god ven på besøg i morgen lad os se om han har lyst . Han har været igennem en kæmpe operation så er længe siden vi har set ham .

Sender søde JHN masser af kram og ja ud med mødrene lige nu ha ha ej men ingen stress og der kommer vild med dans .. der skal hygges og heppes på de rigtige .

Ja det med UNI der er åbenbart mange fester hele tiden og druk ja det gider jeg slet ikke det har aldrig sagt mig noget som helst heller ikke da jeg var ung ha ha .

Men søde ven hav en skøn weekend og jeg sender dig extra godt slik og mange kager og hygge og ro og fred så du rigtig kan slappe af-

Ingeborg : ja de er meget bedre end os andre dem på studiet ha ha .. der er en der siger han er der fordi gud har snakket til ham .. det er fint nok har ikke brug for dem . Men tak for din hilsen og godt at vide jeg ikke er alene med min mega julehygge .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er godt at slappe af og ikke tænke for meget på Uni, så du bliver mere stresset. Det skal nok gå det hele, det tror jeg.

Haha de siger ellers i Fakta, at det kun tager 5 minutter, men okay ja, sådan kan man også få kunderne til at "blive lidt længere", haha.

Dejligt at du skal hygge med manden, og så må vi håbe, at jeres ven har kræfter til at besøge jer i morgen.

Ja, nu skal den rigtige vinde i aften, men sjovt nok er det ikke alle, der har den samme holdning som mig til, hvem det så er, haha.

Jeg har heller aldrig været til det med fester, men ja, der er vi jo også så forskellige os mennesker, men det er rart at vide, at jeg ikke er den eneste. :)

Kan du også have en rigtig god weekend og få slappet godt af. Så må du tænke på skole og læsning i næste uge igen, når du er ladet op.

Mange tanker og knus og brunkager og julemusik til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 24. november 2017 15:33