Læs dagbog

hjemme igen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 26. september 2016 20:54

Ja så er jeg hjemme igen oven på en rigtig dejlig ferie . Vi havde det bare super hyggeligt i Stettin og vi fik shoppet og ædt alt for meget mad puhhaaa og is med masser af flødeskum og store kager . Mor var rigtig glad og vi fik også taget hende med ud på nogen små ture så hun ikke kedede sig når vi var ude og shoppe .
Desværre!!! Faldt min elskede mand på en trappe Lørdag eftermiddag ...Han har forstuvet foden rigtig slemt ... og han græd og det gør han ellers aldrig . Det er virkelig synd for ham ... og i dag er hans fod helt blå og grøn og gul av av !!

Vi kom hjem til Danmark omkring midnat i går føj jeg var træt ... Vi tog afsted fra Stettin kl 15 så det var en lang dag og der var rigtig varmt i bussen . Mange mennesker og masser af larm og snak så var ør i hovedet til sidst.

Nå men i dag var det jo så *tilbage til skolen dag * Føj hvor var jeg træt ... tror klokken var omkring 3 inden jeg sov i går .
Jeg gik ikke til religion eller tysk i dag .. jeg kunne ikke .. var sååå træt og jeg har en rigtig dum menstruation IGEN .
Nå men jeg tog til Fransk ... Vi skulle jo fremlægge en opgave om en fransk region ...
Jeg havde ikke rigtig lyst men tænkte jeg ville afsted nu det var en gruppefremlægning.
Så kom hende der skulle have lavet vores powerpoint sq ikke !!!! Ej hvor blev mig og hende den anden skuffede ... Vi kunne også se hun slet ikke havde lavet noget på den siden vi sidst var sammen ... Nå men vi fik udsat vores fremlæggelse og vi lavede den færdig sammen vi skal så bare printe nogen billeder ud til på Onsdag det skal nok gå men jeg er sq sur over hun ikke kom .
Hun skrev 10 minutter før timen at hun havde *hovedpine* ... nå men hun må bare klare sin fremlæggelse selv .

Nu vil jeg bare sove ... er mega træt har ondt i maven og i hovedet ... Skal jo have billedkunst i morgen ... ÅHHH nej ha ha ...
Nat nat


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Velkommen hjem. Det lyder til at have været en god ferie, bortset fra din mands uheld. Jeg gad godt have været med til is med flødeskum og kager!

Flot at du kom til fransk, men ærgerligt at den ene så ikke dukkede op. Men så kunne du i hvert fald sige, at du havde været der, og så må hun jo selv om det. Men synd for jer andre.

Jeg håber, det går godt til billedkunst i dag. Man kan jo altid håbe på et mirakel!

Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. september 2016 08:38