Læs dagbog

Bare træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. november 2020 19:13

Det har været en hård uge . Har været mega træt . Har bare intet overskud og det med eksamensprojektet går mig på og praktikken og vores leder på skolen bliver ved med at spørge om hvor langt vi er i praktikansøgningen.
Vi har også projektledelse nu og det er bare hårdt . Med Scrum og Sprint og hvad ved jeg og jeg fatter bare hat af det ha ha .

Har ikke så meget at sige i dag er mega træt.
Har fået nye briller med glidende overgang og dem skal jeg lige vende mig til . Bliver svimmel af dem .

Men jeg skal hygge i weekenden og slappe af det bliver godt .

Sender søde JHN masser af krammer og tak for alle dine søde tanker. Jeg håber så meget at du får det godt i din nye lejlighed. Hvornår var det du skulle flytte ? .
Jeg ved du har det svært men jeg hepper på dig søde ven .
Knus og lidt juleguf fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Lyder godt med afslapning i weekenden, kan godt se du er hårdt spændt for med skole og eksamen.

Stigmata.

Skrevet af Anonym, 27. november 2020 21:29

Hej Mælken

Ja, det er sgu hårdt at studere. Det husker jeg kun alt for godt. Og der er ekstra pres på pga praktikken, men er det mon ved at løse sig? I skal da have besked snart, om I kommer ud, hvor I vil, skal I ikke? Jeg håber, det hele flasker sig, så du bliver glad og kommer ovenpå igen!

Åh, det må være svært med de briller. Ja, det skal man nok lige vænne sig til. Jeg bruger læsebriller (når jeg husker og gider, ha), og det er da slemt nok!

Jeg skal flytte den 8. januar. Det er vist 6 uger i dag, uha. Ja, det skal nok gå, det håber jeg. Selv tak for alle dine søde tanker!

Jeg håber, du får en god afslapningsweekend. NU vil jeg se det sidste af "Vild med dans" og så gå i seng. :) Kan du passe godt på dig selv, min ven! Du får julekager og masser af kram tilbage fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. november 2020 21:58