Læs dagbog

Skolen er hård

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 31. august 2016 10:17

Det er mega hårdt at gå i skole ha ha ... ej men seriøst .. I går havde jeg matematik hvilket er sjovt for jeg lærer rigtig meget selvom det går lidt stærkt ... Men jeg har sq da lært at løse ligninger kom ikke her og bliv væk ha ha er mega sej og har en rigtig god lærer der skærer tingene ud i pap ... Super fedt .
Har også en rigtig god tysk lærer der er helt vildt sjov og en ok fransklærer ...
Men min billedkunstlærer er sygt kedelig ... og det er jeg ikke den eneste der mener heldigvis ... Og han ligger links ind som ikke virker .. det fandt jeg ud af i går ... der var ikke nogen der kunne komme ind og se det han havde skrevet ... ej men hold nu op ...
Nå men jeg lærer da at klippe og klistre ha ha er vildt hyggeligt ... føler mig som et barn der sidder i børnehaven .

Der er altså også en pige i billekunst der irriterer mig lidt .. Havde også historie med hende sidste år og hun er da meget sød men hun er mega forkælet og hun sidder hele tiden og foræller om de dyre ting hun køber ... I går fortalte hun om et bord til 45 tusind kroner ??? seriøst ??? og at hun gik ud og spiste for 9000 kroner på en restaurant .. undskyld men hvad rager det mig ?? ... Vi har det ellers fint sammen men i går skulle hun styre det hele da vi skulle analysere en skulptur hun skældte ud på en i gruppen og hun var meget nedladende og styrende .. det gider jeg bare ikke ... slap dog af vi andre må også godt have en mening ... forkælede møgunge ha ha ...
I dag skal jeg have tysk og fransk og møder heldigvis først kl 12:30 ... er bare mega træt havde sygt meget migræne i går .

Men ellers går det jo meget godt og jeg har lovet mig selv at kommer jeg igennem denne uge uden fravær så vil jeg bage en kage til mig selv og hygge med manden i weekenden vi skal ikke noget heldigvis

Og så lige en mega krammer til søde JHN tak fordi du spurgte efter mig jeg er helt ok jeg er bare druknet i skole og lektier ligger under alle mine papirer og bøger ha ha .. kvæk kvæk og en hoppende kermitkage

Kommentarer fra andre brugere

Hej min søde ven Mælken

Årh, det var godt lige at høre fra dig igen. Det er ikke fordi, du behøver at skrive til mig, men var bare bekymret, fordi du ikke havde skrevet dagbog.

Det lyder også rigtig hårdt med den skole. Dejligt at I har nogle gode lærere i de fleste fag. Så skal vi bare have rullet ham billedkunstlæreren ind i noget pap og sendt ham langt væk, haha. Jeg håber, du kommer igennem året med ham, selvom han lyder for viderekommende.

Men det lyder i hvert fald godt, at du lærer noget i de andre fag. Jeg lærte også en del om matematik på HF. På 10. klasses niveau lærte jeg nul og niks, men på HF havde vi en rigtig god lærer. Det betyder altså rigtig meget.

Et bord til 45.000???? Wauw, haha. Ja, hun lyder da som om, der er penge nok i familien så. Der er mange måder at fortælle om en selv på, men hvis man sidder og praler, så skræmmer man mange folk væk. :/ Kunne I forsigtigt sige til hende (indirekte måske), at I andre også har en holdning til faget, og at I også gerne vil til? Jeg bryder mig virkelig heller ikke om sådanne mennesker!

Jaah, kage! Det har du i hvert fald fortjent! Under alle omstændigheder!

Tak for din hilsen! Jeg skal nok prøve at passe på mig selv. Nu vil jeg gå ned i solen og slappe af, og her ligger papir fra en yankie bar, så nogen må have spist den, måske er det mig?? Haha. Tak for dine søde tanker!

Mange tanker til dig også og stort kram fra jhn (og du skal altså ikke føle dig forpligtet til at skrive hverken dagbog eller til mig, var bare bekymret!)

Skrevet af JHN1, 31. august 2016 14:41