Læs dagbog

Livslinjen svarer så ikke efter 24 timer

En side i dagbogen ""
Skrevet af Palomino 8. marts 2018 21:06

Jeg håber ikke, at det er fordi, at de har moret sig over mit brev, men at det er tabt i systemet eller at de svarer det i morgen. I hvert fald kikset med en Livslinje der ikke svarer breve som lovet :(

Jeg føler mig ensom. Aspergeren har smadret så meget af mit liv og jeg bliver rastløs af ADD'en.
Når så manden sover midt på dagen eller ser TV og spiller computer, kan jeg ikke lade være med at tænke på hvor ensomme vi er. Hvor manden er okay med det, er jeg langt fra.

Jeg kunne blive besøgsven for en ældre måske, men jeg savner sgu også nogle jævnaldrende der gider os og vores datter.

Jeg aner ikke hvordan jeg skal få venner og har aldrig anet det. De to jeg har er jeg glad for og det varmer så meget når vi endelig snakker sammen. Men at snakke med en af dem højst en gang om måneden er ikke nok. De har jo deres, det er klart.

Oprettet profil på sindnet.dk. Har skrevet til nogle, men har ikke fået svar endnu. Der ser ikke ud til at være så mange brugere. Internettet har heller aldrig været en måde hvorpå jeg har fået venner. Jeg tror, at jeg skriver for meget og er for nysgerrig og overvældende.

Jeg savner glæde og føler skam over at jeg slet ikke har nok i min familie. Skyld og skam, Aspergers i en nøddeskal.

Kommentarer fra andre brugere

Når man har Aspergers Syndrom gør det noget ved den måde man er på. Du kan og skal ikke lave om på det. Det kræver alt for meget. Min egen bror forsøger at lave om på sig selv, med det resultat, at han kontant er opmærksom på hvordan han tager sig ud og er ikke afslappet. Når han slapper af falder han i aspergers adfærdsmåde og han fremstår i de normales øjne som kejtet. Det kan han aldrig lægge fra sig ligemeget hvor meget han prøver.

Har du en interesse, firmærker, cykling, løb, vandreture, fugle. Meld dig ind i en klub. Der er også en hjemmeside for aspergers. Google det lidt, så finder du frem til hjemmesiden. Måske du kan få nogle gode råd.

Skrevet af Ingeborg, 8. marts 2018 21:51