Læs dagbog

Arbejde og hest

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 13. august 2017 09:54

Arbejde fylder ikke så meget mere, jeg arbejder meget men har tid I en anden afdeling også, det vækker liv I min angst som ellers er på vågeblus I tiden, når jeg er der får jeg sså angstanfald når jeg taler med men arbejder, men der er ingen problem er med at tage mig af De gamle, det giver mig et pust fra det jeg var træt af.
min plan da jeg var gravid var at go fra den første oktober, nu skal jeg have en ny plan og have talt med arbejde om at få lov at blive det har De Hele tiden sagt var en mulighed men min usikre sind tror jo ikke på det før det er på skrift. Jeg Vil gerne blive mens vi forsøger os med baby. Altså vi forsøger ikke for alvor, gider ikke ægløsningstest og sex uden helt at have lyst, så sker det så er det skønt og ellers så må vi leve uden. Men burde snart få mens og tror da jeg hver månede vil håbe jeg er gravid. Men chance denne månede er nok ikke stor.

Jeg skal ride stævne næste weekend. Det gør jeg bruger mere tid på Hesten. Jeg føler mig egoistisk men samme tid sætter jeg også mig selv først og mine drømme. Men glæder mig til at komme afsted vi skal være til stævne Hele weekenden. Men glæder mig også til ikke at skulle træne så seriøst med Hesten.