Læs dagbog

Mit parti: "Realisterne"

En side i dagbogen "Indviklet udvikling"
Skrevet af SimonSaiz1 27. februar 2017 16:50

Jeg ville kalde mit parti; "Realisterne". Baseret på stats-kapitalisme med en overvejende socialistisk profil skulle det handle om frihed for den enkelte, samtidigt med, at borgerne blev pålagt et ansvar for at bidrage til fælledsskabet, men, som udgangspunkt, overvejende kun økonomisk.

Mærkesagerne ville være:

* Legalisering af stoffer (politiet har meget bedre ting at bruge deres tid på! og pengene fra indtjeningen kunne gå til behandling, oplysning og en massiv skattegevinst, samtidigt med, at man ville udhule bandernes magt)

* Indvandrere skulle have lov at komme ind, hvis de kunne og kan forsøge sig selv, men statsborgerskaber skal ikke uddeles på nær i særlige tilfælde. - Istedet skulle uddeles gæstepas, der gav borgere, der er her for at arbejde og deltage, adgang til de samme fornødenheder en almen dansker har. - Der skal kunne optjenes anciennitet, så man, efter fleres års biddrag, kan modtage folke og førtidspension, men dog stadig kun som gæst. - Fordelen ved dette tiltag er, at man kan få sorteret ud i det, der er essensen af fremmedhadet; de kriminelle indvandrere. - Ved at give gæstepas kan man smide de ud, der lukrerer på vores gavmildhed, øjeblikkeligt efter afsoning, og ikke, som i dag, være tvunget til at arbejde med dem, fordi man har uddelt statsborgerskaber til gud og hver mand.

* Stats-kapitalisme er en. fandens god forretning; de rigeste kommer til at svede lidt, som det er i dag, men en stat, der investerer i sig selv er en rig stat (bare se hvordan vi klarede krisen) og derfor er der også en reson i, at vi investerer i os selv. - "i kriser bygger man broer"; det giver flow og omsætning i samfundet, der igen omsættes til vækst, hvilket er hele humlen i en sund økonomi. - Vi har bygget vores broer, men de svagest, de fattigste og de sygeste vil altid være der; ved at vi investerer i dem, så skabes der arbejdspladser, der uddeles købekraft (så de rigeste også får solgt deres produkter) og samfundet bliver tryggere.

* Fokus på frihed; Vi er alle sammen mennesker, og vi er meget lidt uden hinanden, men samfundet skal ikke stille krav om hvad jeg må bruge min frihed til, så længe jeg ikke gør nogen fortræd med den.

* Fokus på REHABILITERING i fængslerne! - Folk, der har havner i spældet, af den ene eller anden årsag, kommer jo ind de steder, fordi de har det.. Pis-se dårligt. - Vi skal ikke møde hårdt mod hårdt, men med behandling. - Folk, der havner i spjældet, skal LÆRE at begå sig i samfundet, og det viser man dem ikke ved at smide den ind i et lille rum i årevis. - Det gør man ved at NÅ dem, og give dem de bedste forudsætninger for at træde ind i samfundet igen. (forsøg fra Canada har vist, at den metode, får over 80 PROCENT! af kriminelle ud af kriminalitet! - Hvis det ikke er tal, der er værd at beskæftige sig, så ved jeg ikke hvad er.)

* Fokus på en ny folkeskole, kombineret med ældrehjem: Børn har, i al tid op til for et par hundrede år siden lænet sig op af forældre og bedste forældre i deres udvikling og opvækst. Ved at lave en folkeskole hvor de ældre og børn går sammen, undervises sammen, tilbringer tid sammen og sparrer med hinanden ER sundhed! - Derudover, MANGE flere penge til folkeskolen generelt; MEGET mindre klasser (det er vores BØRN, vi snakker om her, og alt for mange mistrivedes og bliver glemt! - Mindre klasser. Ældre i klasserne, og et forløb, der ikke så meget handler om, at børnene, partout, skal have presset så meget viden ind i knolden, at de knapt kan tænke, men derimod at de skal lære at være MENNESKER, så de kan præstere som DE er, på egne præmisser når de bliver voksne. ANSVAR for vore børn er IKKE at gøre dem til gode lønslaver, men at gøre dem til HELE mennesker.

* Langt mere fokus på fagforeninger; de skal have deres magt tilbage, og de skal høres i langt højere grad end de gør nu; vi skal have magten tilbage til arbejderne, og ud af klørerne fra Goldmann Sachs og alle de andre store apperater, der ikke giver en skid for den almindelige borger.

* Borgerløn, til de, der vil ha' det. - Selvrealiseringsdriften er massiv hos de fleste, men der er mange, der ikke kan klare et arbejde, og som aldrig kommer til det. Der er mange, der får brug for en pause, og de skal behandles godt og med respekt (samfundet er et hierarki og der vil altid være folk, der presses ned på bunden; de skal behandles med respekt og ordentiligt, fordi de, uanset om de arbejder eller ej, er MENNESKER) Et system, hvor man giver borgerne borgerløn, og de invalide et større et beløb kunne være vejen frem.

* Fokus på forureningen, og Danmark som foregangsland for grønne løsninger. I den forbindelse kunne man lave en grøn fond, der tog halvdelen af pengene fra u-landsbistanden og investerede den i grønne løsninger i lande, der forurenede meget. - hvad hjælper det, at vi har hjulpet millioner af mennesker til at overleve, hvis det ender med at vi alle dør af forureningen..? (global opvarmning kan få methanen til at smelte, og gør den det, så dør alle mennesker.)

* Forbud mod lobbyisme.

Meget mere, men nu har jeg talt ørerne af jer; håber, I ku' li' det.

S.