Læs dagbog

Jeg klarede det igen

En side i dagbogen "Når jeg ikke kan sove..."
Skrevet af Vilhelmine 26. januar 2015 18:28

Af uransagelige årsager, så har jeg i dag overstået den sværeste eksamen jeg hidtil har haft på universitetet, og det udmundede i et ret tilfredsstillende 10-tal. Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg gjorde det, men det har nok hjulpet at jeg har kæmpet sådan med litteraturen og sproget siden semesterstart.
Gjorde det til en vane at forberede mig, møde op og samtidig forsøge at socialisere med de andre og forelæseren, så jeg følte mig ved godt mod da jeg skulle op i dag, om end lidt ængstelig og nervøs for hvad jeg ville trække. Fransk eksistentialisme virker måske forholdsvis nemt, men det er fyldt med lag og nuancer, og at jeg trak en af de mest berygtede tekster gjorde det ikke nemmere. Men, jeg klarede det.

Farvel, Sartre, Camus og Beckett - jeg vil ikke høre eller læse mere fra jer i en meget lang ubestemt periode.

Jeg er efterhånden snart bachelor, og det føles virkelig underligt at jeg har gennemført den del. Efter det er det kun 2 år på kandidaten, og så skal jeg i princippet ud og være voksen. Herre gud, jeg sover til middag når jeg kan slippe af sted med det, og i weekenderne drikker jeg mig fuld i Liebfraumilch - næppe det mest voksne i verden, men okay.. Det kan være der sker et skift når jeg er færdig og står med mit alumne bevis.
Tænk sig, jeg er snart cand.mag. art - det var der næppe nogen der havde troet da jeg var en rebelsk og slutty provinsteenager.

I aften skal jeg over til elsklingen, og jeg ser uendeligt meget frem til at få verdens største kram og få startet på hvad han kalder mit livslange abonnement på kys.

Kommentarer fra andre brugere

Tillykke :-)

Skrevet af Bambi-Manden, 27. januar 2015 00:20