Læs dagbog

lang gåtur og træthed

En side i dagbogen "ny bruger"
Skrevet af eveline1 22. september 2017 13:08

Jeg har her til morgen været ude at gå en lang tur med hunden ca1½ time. Jeg får Cipralex 20mg. Mirtazapin 45 mg og 4x 25 mg truxal dagligt. Og jeg ved det er en type medicin som giver vægtøgning, men det kan jeg bare ikke leve med da jeg skal tabe 20 kg. Jeg er indstillet på det skal kunne lade sig gøre. Jeg vil spise sundt gå en lang tur hver dag og gå til vandgymnastik en gang om ugen. Jeg må bare aflede tankerne fra den sultfornemmelse medicinen giver. Jeg har tabt 1 kg den sidste uge og det var svært. Er her nogen der har god erfaring med vægttab og medicin?
I dag er det fredag og der plejer jeg at få hyggeslik til aften i dag skal jeg have nogle melonskiver i stedet for.
Det bliver noget af en overvindelse at skulle i svømmehallen og vise mig nøgen er flov over min krop/overvægt.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Eveline

Jeg har tabt mig på trods af medicin, så det kan godt lade sig gøre. Jeg fik meget stor appetit, da jeg startede på medicin og tog også en del på, fordi jeg bare proppede ind, men jeg har altså fået det af igen, så jeg vil sige til dig, at du bare skal klø på. Det lyder rigtig fornuftigt med gåture og vandgymnastik. Når du synes, det er svært at vise dig nøgen (sådan har jeg det også), så kan du måske prøve at tænke på, hvorfor du gør det, og hvad dit mål er.

Og husk så små skridt ad gangen. Et kilo på en uge er super flot! Husk at rose dig selv, for ja det er hårdt arbejde, det skal man ikke underkende.

Pøj pøj med det!
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 22. september 2017 18:49