Læs dagbog

gårsdagen og i dag pinse.

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerter 9. juni 2019 07:05

Der var fuld gang i min by i går. Efter arbejdet kom jeg hjem. Min datter var her også (selvom hun egentlig skulle være hos sin far) Hun var her med en veninde. Vi gik ned og så lidt på byfesten og købte noget mad. Pigerne gik hjem igen til mig og jeg gik rundt for jeg ville gerne se det hele. Der var bl.a. noget træbådsudstilling og noget om bådbyggeri og sejlmageri og fiskeri. Det var faktisk ret spændende. Der lå også nogle foldere om uddannelsen til bådbygger og sejlmager. Det så rigtigt godt ud. Ikke at jeg selv vil være det. Men dejligt at der findes den slags uddannelser. Måske et af mine børn har lyst? Det er naturligvis deres eget valg.

jeg var en del på i går og jeg var meget træt.

Jo i forgårs var der fuld skema på arbejdet og bagefter tog jeg på tur med et par venner. Vi tog ud til Røsnes på Vestsjælland. Wauw et skønt sted. Sikke en natur, bakket, udsigter, der sagde spar to, klokkefrøers særlige kvækken og lærkernes sang. Og et hop i vandet. Så lækkert.

Nå men jeg blev træt i krop og hjerne af de ene og det andet så da klokken var 19 i går var jeg helt smadret. Gik i seng med en sovepille og en vandflaske. Udenfor var der to scener med forskelligt musik og min datter og veninden sad nedenuder og så en film. Det var der sovepillen var velkommen og den gjorde sin gode virkning.

Jeg sov til kl ca 6 og følte mig ikke vågen. Nu med kaffe hvilket sikkert hjælper. Så et bad. Jeg skal lige op i gear.

Jeg lå og tænkte på at jeg ikke er helt glad i dag. Forskellige ting gør mig trist og så er jeg bare trist i dag. Men jeg tænker også på at jeg ikke behøver vise glæde over for nogen msk før i aften hvor jeg skal til sølvbryllup. Så i dag vil jeg bare være sur, trist, nedtrykt uden at sætte smil og sjove bemærkninger på. Sommetider føler jeg at jeg SKAL være glad, vise en form for overskud, vise selvdiciplin. Det gjorde jeg lidt i går men i dag skal jeg bare traske rundt.

Måske laver jeg noget måske ikke.