Læs dagbog

Min forfærdelige mor

En side i dagbogen "Floating..."
Skrevet af jackd 14. februar 2016 02:06

hejsa,

Lang tid siden sidst. Der er sket rigtig meget og jeg har været igennem et helvede af ting. men alt for det bedre. jeg mangler dog lidt et sted hvor jeg kan dele de ting jeg går igennem pt. så har valgt at komme tilbage her.

OM mig PT:
Jeg arbejder pt. med et par rigtig gode terapeuter omkring et traume jeg oplevede som en 7 årig. De er specialiser i overgreb.

Det viser sig at dette traume virkelig har sat sig i mig - ud af kroppen oplevelse og dissociering. En masse fysiske blokader og jeg har en meget stærk agression og skub verden folk væk fra dette traume. Gør virkelig tingene svært. Det kommer afledt af et overgreb fra min mor som satte en masse ting i svingninger og endte med en horribel indlæggelse fordi jeg reagerede vred på det.

Jeg vil prøve at lirke lidt op i det med deres hjælp og få løsnet op for traumet deri.

Jeg har desuden fundet ud af min mor er/har været ret narcissistisk. Ergo er meget af mit følelsesliv relateret til hende trist, jeg har været overset og har en del sorg derover. Hun var desuden den som var bag hele mit traume, roden til det hele.

Hun er roden til meget af mit shit, så vigtigt at tage fat på. Ville bare ønske jeg kunne komme lidt ind til det. Men synes det svært. Nok fordi det var en meget diffus oplevelse for mig dengang.

Jeg vil ikke skrive i detaljer idag - bare noget med lige at få kridtet banen op.

Det er Tungt men rart at skrive lidt om det

/JAKD