Læs dagbog

Det at jeg ikke SKAL, gør at jeg får LYST

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 1. oktober 2019 13:02

Mandag, onsdag og fredag er blevet fitness dage.

Det er rigtig godt for mig, men jeg er lidt flad dagen efter, øm og sådan, så nu er tirsdag og torsdag blevet lidt mere slappe af dage.

Altså ikke helt for jeg har jo stadig det jeg skal her hjemme, og selv om jeg planlægger, at jeg ikke rigtig skal noget, får jeg jo alligevel sat mig selv i gang med noget.

Som i dag hvor jeg gik ind på den yngstes værelse med hans rene tøj, så så jeg lige på sengen, det er vist et stykke tid siden der er blevet skiftet sengetøj - og så gik jeg i gang.

Det har jeg det fint med, det at jeg ikke SKAL, gør at jeg får LYST.

Der er stor for forskel på SKAL og LYST, når man udfører en opgave.

Det bliver lidt sjovere, når man har lyst : )

En anden ting jeg har lyst til er at forsætte på mit 2000 brikkers puslespil, det er et stykke tid siden jeg har været i gang.

Jeg har det her i stuen på et ekstra spisebord, jeg dækker det med en voksdug, når jeg ikke lægger brikker. Det er pga. kattene jeg lægger dug over, de ved godt de ikke må være på borderne, men det er som om de tænker: Det er sgu' da bare et puslespil, det spiser i jo ikke!?

Især den yngste hunkat, hun ynder at hoppe der op. Og hun har én gang sat af på bordet, da jeg opdagede hende og hvor der ikke var dug på, og brikkerne fløj rundt. Så nu er der dug på!

Jeg køber puslespil i genbrugsbutikkerne. Det har jeg god erfaring med, og det er meget sjældent der mangler brikker. Der giver jeg 20-30 kr for et brugt på 1000 brikker af ordentlig kvalitet. Dem med gode tykke brikker, der hænger ordentlig sammen. F.eks. Ravensburger, Educa, Jumbo eller Clementoni.

Et nyt af den slags koster op til 200 kr.

Lidl har dog ofte Clementoni med 1000 brikker til 39 kr, det holder jeg øje med, for det er godt nok billigt. Sidst havde de nogle der var fluorescerende, det har jeg ikke set før, det var sjovt og anderledes : )