Læs dagbog

Misforstået

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 6. september 2019 08:11

Jeg har misforstået min mor, det var ikke hos min mors psykolog, hun ville give mig et forløb hos, men hos Jytte Vikkelsøe fra tv programmet.

Vi fik også talt om rigtig meget de timer vi sad på bænken, så jeg har fået blandet det rundt.

Okay mor, det misforstod jeg helt. Men det vil jeg vildt gerne, tak : )

Jeg har nu kontaktet Vikkelsøe via mail, hvor jeg blandt andet lagde min dagbog fra sidste fredag, der jo netop handler om det hun taler om i tv programmet. Men der er rift om hende, så hun har over et års ventetid, man kan komme på venteliste ved at udfylde en formular.

Øv, jeg så det lige som en vej videre i det hele, men jeg har ikke givet op.

Hun skriver, at i terapien hos hende er det en forudsætning, at man har læst hendes bog, så man er sporet ind på hvad terapien drejer sig om.

Den har jeg bestilt hos min boghandler og jeg skal hente i dag.

Efter at have læst den vil jeg tilmelde mig hendes venteliste, for man skal præcisere hvad man ønsker indsigt i, hvad man gerne vil arbejde med. Så selvom jeg ved det, sådan overordnet, er det svært at skrive det med så få ord, der er plads til i formularen.

Jeg tænker at bogen vil hjælpe med at præcisere det. Og så har hun jo også min mail, der går mere i detaljer.

Altså jeg undre mig lidt over hvorfor hun ikke kan sætte mig på ventelisten via min mail, men det kan hun ikke, siger hun, jeg skal bruge formularen.

Det gør jeg så.

Vi skrev en del sammen på mail i går aftes, hvor jeg også spurgte, da hun skrev om ventetiden, om hun kunne anbefale andre, der behandlede på samme måde som hende, det kunne hun ikke.

Jeg skal bare til hende, lige meget hvor længe jeg skal vente, for jeg føler virkelig, at det er her der skal arbejdes.I dag skal jeg til frisøren. Jeg skal klippes og farves og have farvet vipper, det bliver dejligt, jeg trænger virkelig!

Ellers skal jeg ikke noget, altså jo, handle, finde på aftensmad og hente bogen, og måske hente den yngste fra skole, og så vil jeg godt have skiftet sengetøj på vores senge.

Nu må vi se hvad jeg når.

God weekend : )