Læs dagbog

Velbekomme ; )

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 8. oktober 2019 09:09

Den ældstes og hans papfætter er tit her, det er papfætterens kæreste så også og og nu også hendes veninde.

De to piger er den ældstes gamle folkeskole klassekammerater, så vi kender dem.

Den yngstes kæreste er her meget tit.

Det vil sige at vi ofte er 8 til aftensmad!

Det kan min førtidspensionsbeholdning efterhånden godt mærke.

Mine penge går hovedsaglig til husholdning, men også til gaver, tøj, min tandlæge, min benzin, frisør og den slags.

Så når antallet af middagsgæster her ofte er fordoblet, så rækker mine penge ikke længere. Og det er jo ikke småpotioner sådan en flok teenager spiser.

Så jeg talte med den ældste om det i går, fordi han spurgte om de alle måtte spise med igen i aften. De var her også til mad i søndags.

Han sagde, de havde talt om det. Han havde spurgt de andre om de ikke også kunne spise hos dem en gang imellem. Pigerne sagde, at de ikke måtte invitere med så kort varsel, det skulle planlægges lang tid før, og papfætteren bor i Kbh og de andre her ude, så derfor blev det altid her.

Jeg vil ikke sige nej til dem, jeg synes det er rigtig dejligt at de vil være her, ofte overnatter alle også her, og de råhygger sig.

Det er jo sikkert også mere privat for dem at være her, da den ældste har værelse i annekset og eget toilet.

Hvis jeg var ung ville jeg synes det var fedt med sådan et fristed : )

Men der er altså lige det med pengene.

Pigerne går på gym. så de har jo ikke rigtig penge, den ene har dog et fritidsjob. Papfætteren har sabbat år og har nu 3 jobs, så han tjener penge og den ældste har hans elevløn. Så de to drenge får faktisk hver især flere penge om måneden end jeg gør.

Den ældste betale endnu ikke for at bo hjemme, han er over 18 nu, så det kunne vi godt kræve lidt for. Men det er ikke gjort endnu.

Nå, men de ville lave maden i aften og jeg spurgte hvad de skulle bruge. Vi blev enige om, at jeg (som i vi) giver kødet (Jeg fylder fryseren, når der er tilbud), resten må de splejse om. Altså jeg giver jo også alt det man bruger til at lave maden , og drikkevarer til maden osv. Men skal de købe noget derudover er det for egne penge.

Den synes den ældste var helt ok.

De har før ville lave mad og har så selv handlet ind til det, hvor jeg så betaler dem bagefter. Og de handler på ingen måde økonomisk. De køber det de skal bruge, uden tanke om tilbud eller hvor man får varene billigst. Det skal bare være nemt og hurtigt, så er det lige meget hvad det koster.

Det har jeg ikke råd til, men jeg vil rigtig gerne have de fortsætter med at komme her, så vi må have nogle retningslinjer, som passer alle.

Velbekomme ; )