Læs dagbog

Lediggang er røvsygt!

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 11. september 2019 08:42

Jeg lavede ikke en skid i går.

Det er jeg altså ikke god til.

Jeg prøver at nyde det, men bliver rastløs og irritabel.

Jeg så irriterende meget tv, læste i Vikkelsøe bogen, den er SÅ god, men i små doser, for det er stort det der bliver skrevet om, og lidt indviklet, så jeg skal kunne holde hovedet koldt. Jeg hyggede med kattene, talte med min mor i telefonen, satte en enkelt vask over, og hentede den yngste fra skole og kørte ham senere til kæresten.

Jeg burde have det godt efter sådan en dag, men jeg har det faktisk bedre, hvis jeg har meget at lave.

Jeg bliver ikke tilfreds, når jeg spilder tiden.

Lediggang er røvsygt!

Det er en negativ spiral.

Det dur ikke til mig.

Jeg er skabt til at få noget af vejen.

Så i dag skal være anderledes.

Jeg stod op kl. 7, satte en vask over, lagde de tørre amerikansk fodbold busker sammen, der er godt nok mange!, fandt på aftensmad og tog kød ud af fryseren, skrev indkøbsliste, smsede med manden, legede med kattene og gav dem mad, jeg har læst og printet Vikkelsøe's formular ud, og lagt den i bogen, så jeg har den i baghovedet, når jeg læser, jeg har gjort klar til bad, der skal barberes ben i dag ; ) (spændende ikk'?), senere skal jeg ud og handle og måske hente den yngste.

Det er i første omgang mine gøremål i dag.

Jeg var overhovedet ikke øm i går efter fitness i mandags? Det forstod jeg ikke? Har jeg ikke gjort det godt nok, jeg var da ellers godt svedig og synes jeg gav hvad jeg havde!?

Men okay, jeg kan i den grad mærke mig selv i dag! Især mine lårmuskler på indersiden. For pokker, men på den gode måde.

Jeg kan mærke jeg er til i dag.

Og det er fedt! ; )

Meget bedre end lediggang!!!