Læs dagbog

Nok at se til : )

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 19. juni 2017 11:05

Vi har det alle godt, vi har bare lidt meget vi skal i disse dage.

Lørdag var manden og jeg til 2x50 års fødselsdag, den ældste var til hans kærestes familiefødselsdag og overnattede der. Den yngste havde besøg af hans bv, der overnattede her.

Søndag var manden ude og sejle, den yngste og hans bv storhyggede og havde vandkamp i haven. Så kom den den ældstes træfætter og en anden kammerat, de skulle bliver her til i dag, og kort efter kom den ældste hjem.

Den ældste og vennerne lavede mad til os alle. Vi endte med at være 7 i alt.

I dag har vi været tidlig oppe. Den ældste skulle til bøjletandlægen kl. 8, for at få taget bøjlen af. Inden kørte jeg vennerne til stationen. Imens den ældste fik taget bøjlen af handlede jeg ind.

Han er blevet rigtig fin : ) Flot fyr ;)

I aften skal vi til infomøde på den ældstes nye uddannelsessted og i morgen aften er der dimissionsfest for den ældste, hvor vi alle skal med. Så skal vi vist heller ikke mere før weekenden. Der skal vi til studenterfest hos mandens søsters datter om lørdagen og til 60 års fødselsdag hos mandens storebror om søndagen. Nåh ja, så er der også Sankt Hans aften fredag, der ved jeg endnu ikke hvad vi skal.

Efter vores familiemøde og min samtale med den yngste har tonen ændret sig her hjemme. Alle er mere bevidste om at behandle hinanden ordentligt : )

Det er jeg rigtig glad for : )

Nu vil jeg sætte mig lidt ud og nyde solen.

God dag til dig der læser med : )