Læs dagbog

*Chat - Ustabilitet - TAK*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 12. juni 2019 21:33

kl.21:15. Onsdag.

Vær i nuet, visker en ubestemmelig stemme i mit indre kranium. Vær den bedste udgave af dig selv "living your truth" Gi støtte og kærlighed uden at forvent at få det igen, for i selve handlingen, er der frihed og ægte taknemmelighed for os som menneske:) Jeg har være væk ret så længe, men et spørgsmål på chatten fik mig til at undre mig, du er overfladisk, du fortæller intet om dig selv? Hmmm det er nu flere uger siden jeg fik den stukket i femøren, og ja måske, måske ikke? der er flere grunde til at være der og lytte på andres hverdag, og at grine når det hele vælter. Den første er ikke den sidste, og den sidste er ikke den første, det er mere det at jeg er bange, socialfobi er jo angst for andres mening om en selv, og en usikkerhed og generthed. Oven i det, har hun i mig, andre diagnoser som ikke er udredt endnu.

Men udover det, så beskytter jeg mig osse, har nogle mennesker som er derude i (Cyberspace) som jeg ikke føler mig tryg ved, så jo det kan være rigtig svært at fortælle alting, men dele syntes jeg nu at jeg gør. Så Fanta du fik mig lidt ned med nakken, men resten var nu op til mig selv. Jeg har været ustabil i medicin, som jeg nu forsøger at tage ansvar for, med min Mentor/Skp. J. hjælp. Jeg har været nødtil at være væk herinde fra på grund af iskiasnerve smerter i begge sider, hvergang jeg havde været for aktiv. også en en hovedpine på grund af manglende medicin. Oven i var jeg meget deprimeret og sky. Blev nødtil at drikke for at være på chatten, for at få bare lidt af den ensomhed jeg følte væk, men det afhjalp intet! Faktisk gad mange ikke snakke, det forstår jeg desværre godt:X men der var andre heldigvis, som er nogle dejlige søde mennesker, der gerne ville lille store mig, og det er jeg jer forevigt taknemlig for:))

Jeg har nu ikke været på, men er imellemtiden rundet de 84 he he he he...baglæns bagud:) Ikke det store ståhej, bare en dårlig film og en ltr. is. Mandag vil vi forsøge at omlægge kosten endnu mere, jeg forventer gas i kongeriget og tisseture uden rabat:) Mere motion, og igang med både haven og min kunst. Til slut, der er op og nedture, der er dage hvor jeg drukner og har brug for at få det ud herinde, men det er lige så vigtigt at fortælle om skvalderkål, og høstblomster, som det er at dele jordens indre. Små skridt ....Baby Golden >Girl.

----->---@

Millioner af knusssss & Taaaak søde Venner herinde, for jeres utallige hilsner, i gir mig "sjælevarme Og mod til at se mig selv i øjnene" - TAK:):)

Juze:)

Kommentarer fra andre brugere

Godmorgen Juce

Dejligt at se dig igen! Jeg undrer mig over, at nogen kalder dig overfladisk, for det er ikke det indtryk, du giver her i dagbøgerne. Jeg tænker, du bare skal være dig selv på chatten? Nogle gange har man mere overskud til at snakke dybt end andre.

Træls med de smerter og andre skavanker. Jeg håber, det hjælper at få styr på medicinen. Godt du har J til at hjælpe dig, det er jeg altså glad for.

Tillykke med de 84, hahahaha … jeg håber, du havde en god dag, selvom der ikke var den store festivitas.

Spændende med maden, jeg glæder mig til at høre mere om det!

Selv tak for alle dine søde hilsener og pas nu godt på dig selv, ikke! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. juni 2019 07:03

Kære søde juce syntes heller ikke du er overfladisk syntes du fortæller meget om dig selv din mor din hun din far din skrive lyst og at du tegner og plus din mentor.æv du har smerter har lagt en besked til dig i min dB os ja har hjemve vil tale med min kp om at komme hjem lørdag evt Mikael fik min ipad til at virke jeg er begyndt at se en masse energi det er ikke psykotisk mener min far knus kirae

Skrevet af kirae2002, 13. juni 2019 07:37

Din hund

Skrevet af kirae2002, 13. juni 2019 12:00

hej juce


tak for din kommentar i min sidste dagbog... det betyder meget for mig..

jeg tror du gør hvad du kan både i IRL og her på depnet, bliv ved med det søde...

også vil jeg ønske dig en god weekend, håber du passer på dig selv og gør noget godt for dig selv.

holder meget af dig os selvom det kun er i cyber her på depnet.

knus line

Skrevet af november2, 14. juni 2019 07:49

Hej juze

Du er da ikke overfladisk. Du er så kærlig og empatisk.

Øv med de smerter. Det er så irriterende og invalideret.

Jeg håber I får styr på medicin og godt at du har J.

Stort tillykke med de 84.

Jeg har lige købt en bog om kostomlægning. Spændende men overskuddet til at læse og lægge kosten om er der ikke. Men jeg er træt af min krop samtidig.

Pas på dig selv og din familie. Jeg håber I alle vil mærke solen skinne på her

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 17. juni 2019 13:21